Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,349 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта дап стаўка жа, лічыцца ад чыстай. Бо максімалку, калі занесеш, дап не будзе лічыцца.
Ну ты ж па 20 біў і табе выдала 50к. Ты ж не 16 біў! Я правільна зразумеў? Калі ты па 20 гуляў, не важна што гэта доп за павышэнне верагоднасці,то выйграўшы 50000, у цябе ікс х2500
Добры заносік.
Віншую! 👍 Клас ! Хай будзе першы, але не апошні максвін!🤞
Віншую з заносам.
P.S. Хацелася б, каб людзі падпісвалі свае заносы, калі ўдалося трапіць вялікі множнік менавіто з купленай бонускі. Бо я лічу, што гэта ўсё ж не адно і тое ж. Калі хто-небудзь заносіць Х дафігага К менавіто з купленай бонускі, будзьце ласкавы пазначаць гэты момант, што бонуска была купленая.
Яна была купленая, але адмазала)) Дзякуй
Я сёння з раніцы ўбачыў твой скрын, адразу захацелася пагуляць, не бачыў гэты слот:))) Зараз вырашыў гуляць і вось ты ўсё зняў паходзе:))))
Маладзец, віншую!
Ну для гэтага слота няблага…
так мяне больш уразіла тупа з апошняга спіна)
У мяне было два разы запар купныя больш чым на х1000, у ДОА2.
Я гляджу 👀 ты на картопачку падселіў :))) добры слот….
Я на днях таксама паспрабаваў, двойчы зловіў, першы 1700 руб па 20 руб, другі 100 руб :))) Цікавы слот, канешне, яшчэ ёсць цікавыя функцыі, апроч бонуса, адкрыў для сябе новы слот, нешта новенькае для мяне, буду заходзіць цяпер. Тым больш я люблю слоты, дзе можна поле wild-аў злавіць (закрыць), маё, люблю такое!
Табе ўдачы яго цалкам закрыць!
Ага, бульбачка чота зачапіла мяне. Я іх па чарзе чапаю, іх жа там два слоты, дак вось хоць і першая бульбачка трохі сумнейшая будзе, але мне яна таксама падабаецца.
У любым выпадку, як бы там ні было, яны застаюцца звычайнымі слотамі казіно, так сама замазваюць у сябе, што б там ні было, поўна бонусаў пустых можа быць.
Таму жадаю поспеху адкопаць вялікую бульбачку)
За што ?
Раменбет, ікс пяць тысяч, але мяне заблакавалі🙄
Да хз, правяраюць што-то ўжо з 6-га чысла🙄🙄
Мабыць шкада грошай, гэта ўсё было з 20 спінаў падарунка за днюху🤣🤣🤣
Можа было нейкае абмежаванне на вывад
Не падкажыце слот на апошнім скрыншоце?)
Merlin Realm of Charm
Коля, ты ж казаў, што гэта скаміна, безпантоўная:))))
любое казіно – скам, калі яно не сыпле ў гэты канкрэтны момант)))
і наадварот)
Як дэнды:)))
Дружа, ты часцей купляеш ці сам лавіш бонускі? Яны ловяцца не так ужо й лёгка:(((
Я заўсёды падпісваю скрыншоты, калі бонус купны, а гэтая бонусіка была спойманая ўручную.
Што тычыцца пакупак, так, я іх вельмі шмат купіў напоследак, замазаўся так, што думаў больш ніколі гэтую картоплю не адкрыю. Покруціў спінаў 30-50 – калі ён гуляе, то гэта бачна па ім, а далей па чуйцы альбо спрабуеш лавіць бонус працягваючы перастаўляць стаўкі з адной на другую, альбо рызыкуеш і купляеш. А так, так, бонусікі ловяцца вельмі рэдка, дадатковы шанц менавіта ў potate -2 я больш не выкарыстоўваю, бо мне здаецца, што сэнсу ў ім увогуле няма.
Я проста вельмі часта гэты слот правяраю ў розных казіно, а калі ў тыльце, то пераходжу на пакупкі, часта спыніцца не магу і імгненна ўсё прайграю. У яго таксама нельга купляць бонусікі нон-стопам: калі ён даў 2-3 пустыя бонусы, то ўсе наступныя таксама будуць пустыя, ну і ўручную таксама можа бясконца круціць спіны без любых бонусаў.
Увогуле жадаю злавіць той самы шчаслівы момант, калі ўдасца выкопаць самую вялікую картоплю.
Нядаўна якраз у Реде злавіў у ім 3 падрад бонускі на x400, x700 і x1000, што вельмі рэдка, але можа быць. Бо ў ім злавіць 5 падрад цалкам пустых вельмі лёгка.
Увогуле не верыў у гэты слот, але дзякуючы скрынам паставіў яго на заўвагу. Пакупка занадта тоўстая для мяне, але пару х300-400 з рук ужо злавіў.
Вельмі слот залежыць ад сесіі, я лавіў тры бонускі за 100 спінаў, і нуль за 500. Але слот добры, не вельмі шмат з’ядае.