Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,233 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так любы слот залежыць) У мяне вось нядаўна ў котах з РТП 94 у дорк юніт, за 30 спінаў выпала 4 топавыя і нічога не далі.
Потым у кенте выбіў за 20 спінаў адну топавую і яна х1500 дала. Усё гэта рандом, ўдалая сесія з вялікай колькасцю бонусаў зусім не паказчык. Я ўвогуле заўважыў, калі слот хоча, то адразу дасць бонуску і наваліць у ёй. А даціск слотаў – прамы шлях у доўгі)
Падтрымліваю, калі прыйшоў час выйграць то доўга гуляць не даводзіцца… Самыя буйныя выйграшы былі ад 5 да 15 спінаў. А пасля “жирной” бонускі, калі ў працягу першых 5 спінаў не было буйнога выйгрышу, то лепш змяніць слот)
У loft 9 топавых злавіў за гадзіну, напэўна нават менш і нічога!!! У Лексе 2 падрад па х900:)))
У мяне бывала яшчэ ў старой эндорфіне, у монголе лавіш х1000 на топах у бонусе і праз 2-3 спіны ставіў яшчэ бонус на х100-200)
У анліме калі гонка была ад форума, напэўна штук 100-150 у хаскаве топавых злавіў, з якіх 95% нават х50 не далі)
Прывітанне ўсім, хто адыгрываў бонус на slotheist, трэба адыгрываць у тым слоце, дзе далі фрыспіны, ці ў усіх гульнях Rival?
Тут узгадалася, у ГФ 13 студзеня два гады запар у “Каплях” лавіў таксама КУ х1ооо. Адчынялася тая самая “карцінка” з чатырма Каплямі, тады злавіў да 5 спінаў…. Ды хіба ўсё ўспомніш, а калі пра рулетку казаць, то глядзеў на поле рулеткі і ўбачыў лік…, паставіў компліт і яно “выпала” ў першых двух раундах. Быў у замяшанні, не верыў такому поспеху і сваім вачам)
Гэта трохі падобна на махлярства
Гэта таксама трохі падазрона))
Мне толькі адна рэч цікавіць, купля гэта ці асабіста пйманая. На апошнім зразумела, раз на балансе 50к і стаўка 10, то відавочна купля. Але да гэтага былі скрыншоты ў яго ж у хаксаве, і там не зразумела (асабіста для мяне).
А гэты скрын ён ужо выкладаў раней, скрын дзе відаць лічбу, яго нік. Тут альбо рэклама, альбо я хз.
Ну я трохі пажартаваў тыпу ікс вялікі. А так то я не ведаю ўсіх гэтых тонкасцяў.
Я зразумеў, што гэта была жарта) але жарт аказаўся не жартам) і атрымалася трохі смешна
бонусік споймаў па 10р з дадатковым шанцам, сам момант скліпаў, зрабіў скрыншот з відоса
Гэта яшчэ,адносна, нармальна!
Так, сапраўды, не бачыў нават х1К
Якось так. Не ведаю, баг гэта ці фіча, але існуе як факт ужо дастаткова даўно.
Я даўно не выйграваў,сум і боль. Што ж так не прэ чорт? пісец.
я кручу гэтую дурку амаль кожны дзень, ад 10р(калі дэп малы) і макс звычайна да 50р, пару раз круціў даражэй але такое… макс што бачыў па 20р х680 гэта прама максімум, што я бачыў у ім…
Ух гэта прама топчык) Складаная задача злавіць max win у hacksaw
Цікава, толькі мне здаецца, што водка стала здаваць? Выплаты як быццам за апошні тыдзень змяніліся!
я, судзячы па ўсім, знаходжуся па іншым баку
Здаваць пачала, гэта я маю на ўвазе, што апошнім часам не дае.
Жэсць, гэта яшчэ са спіна, як я зразумеў… я пару раз лавіў сіні і чырвоны побач і ён мяне жорстка абламаў)
Яшчэ б зразумець, што там выпала!
бесіш)