Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,422 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Супер, што яшчэ сказаць.
Дэн , віншую, крута! Колькі гуляў у гэтую гульню , блізка не лавіў нічога падобнага!
Падкажы, калі ласка, 3-4 казіно, у якіх часцей за ўсё выйгрышы вышэй х1000, калі не складана.
Гэта моцна, з улікам таго, што ён робіць вялікія стаўкі, а тут 10р, я думаю Дэн доўга матэрыўся
Слот дыспа люты, баюся, што Денчык па 100 рублёў дзіка ў ім замазаўся.
300к і па 10 прыемна)
Ты думаеш ён уручную гэта выбіў? Там ёсць максімальная купля бонускі ў адзін спін, думаю, толькі купляючы нон-стопам можна такую камбу злавіць. Таму х30К – гэта толькі на карцінцы прыгожа выглядае, а як было на самой справе невядома. Але зноў жа, на ўсякі выпадак адзначу, што я не ведаю, з купной функцыі была зловеная такая паляна ці не. Так як не ўсе падпісваюць скрыншоты, купная гэта была ці не.
х30к у йеті жосць) здарма я паходу гэты слот не кручу, не адзін раз такое ў ім бачу.
Так, купная хутчэй за ўсё, навряд ці ён з балiкам 64к круціў па 10р)
Там трэба купляць функцыю)
Так што, як кажуць -Ну табе такая машына патрэбна, Воўка (с) 😂
та я ў курсе, гуляў у яго, купляючы па мін-бэту – але ўсё было супер дрэнна)
Супер проста. Купленая,или сам выбіў?
Пакупная гэта, канешне, па 1500, але ўсё роўна гэта эпік люты, чацвёртая пакупка была, быццам. Гуляць не раю там, выводзяць на піастр па 50к у дзень, больш ніяк. Вывад у іх на ўзроўні 16-га года
Я скаргу пісаў з-за 1000руб, увесь мозг вынеслі з верифікацыяй(. хаця акк шмат разоў быў верифікаваны), заабалі званкамі(адключыць званкі немагчыма), акк спрабую заблочыць ужо больш за паўгода( вельмі многа на форуме скаргаў, цяпер праз скаргу на форуме сталі блочыць акк), уладальнікі гэтай шарагі 100% чёрныя брокеры
Крута то як🥳
Клас, мне як-то па 55 рублёў 110к накруціла ў бонусным
Ты проста Чэмпіён усіх слотаў,у ўсіх казіно)
Што за слот і правайдар?
Ygggrasil Hidden Egypt
Ну віншую! Лепшы!👍🎰🙈
Ўліў шмат?💵 Колькі чыстымі атрымаўся? Прыблізна.
Якое казіно?🎰
У сола гэта чысты выйгрыш і +37к. Але пакуль не выводзяць. Праверку запусцілі, але прыз залічаны
Ты таксама ў соло гуляеш:))) Якія б роялі ні былі, але ў іх сапраўды хоць можна выйграваць! Валатыльнасць усталяваная правільна ці што…
Так можа з выйгрышамі там і добра, але яны мяне ўсёй сеткай забанілі, за тое, што я іх разносіў пяць гадоў. Цяпер у ўнутраных турнірах ачкі не лічаць, і ўсе бонусы адключылі. Але хаця б у сеткавых пакуль можна гуляць. Увогуле думаю выведуць і забаняць усюды )))
Але ты з іх паімеў па поўнай! І, забаніўшы цябе, яны тым самым гэта прызнаюць на ўсе 💯
Вось-вось, блін, не паспела сфоткаць
X2500 напэўна, калі 49000 па 20 руб