Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,641 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Денчик :))))) красавец:))) таксама па роялях прайшоўся за гэтыя 2-3 дні, амаль па ўсіх! Нядрэнна атрымалася. Часцей бы!
Маладзец! Так іх!
Крута ! Толькі камбінацыі не відаць:((((
Гэта ты ўсё ў скубібет?
Дааа, абідная штука!!! Шкада! Я ўчора ў яго гуляў, лінію нават не паставіў, так налупіў па розных малюнках па стаўцы 9 рублёў 12500 (х1400).
А тут абідная рэч! Паспрабуй яшчэ пакруціць, калі такія тэмы дае то можа і х2500-х4500 даць. Я звычайна, калі так кідае, стаўлю адразу 13,5 або 18 і кручу, але калі цішыня – доўга не сяджу, канешне.
што х 100?і на што глядзець,ці для цябе х 100 гэта вяршыня?
Бачу, вы кожны дзень па 500р круціце і лавіце х100
Не падабаецца – не глядзі, і сваё епала не адчыняй у мой бок, шелуха
хоць манітор перавяртывай для прагляду скрына😁
Я на планшэце ўчора гуляў, скрыншоты зрабіў, хацеў выкласці, не стаў з планшэта заходзіць, сфатаграфаваў паралельна на тэлефон і адразу паставіў, паралельна з тэлефона на латесте быў, фатаграфаваў быццам па вертыкалі, чаму так атрымалася, не ведаю. Цяпер ужо мяняць не буду, у наступны раз буду ўважлівей.
Вельмі прыгожа, чаму множнікі ў гэтага правайдэра такія,адносна невялікія:(((
усё поле баб, не самыя танныя сімвалы,ўсяго х460
Стаўка 2 рублі ,выйгрыш 2540 значыць х1270
Базара зіро😆😆да я матэматык яшчэ той🤦🏻♂️😆😆🙃
Усё ж рэальна тут выбіць бонус, колькі круціў у падобных слотаў гэтага правайдэра і ніколі бонусу не бачыў. Самы складаны холд-энд-він.
нікога не іграў у ветсофт зайшоў ізза турніру ў адзін з слотаў і практычна адразу холд потым яшчэ адзін даў бонус фрыспіны а на іх таксама манеткі на наступны дзень проста тупа зліў у іх 3к як адразала яны яшчэ манеты кідаюць падчас спінаў 8к 10к замануха праўда адзін раз манетку 8к кінулі ў бонусе
А ў іншых выбіваў гэтага правайдэра? Я заўважыў, там шарікі пралятаюць з х500, напрыклад
прабаваў у іншых там увогуле не гуляе
яны толькі пралятаюць, гэта для заманухі, колькі ні гуляў у іх ні хрэна лысога нармальны шарык не выпадае, у асноўным х1 х2 х10
Ды так. На першым скрыне множнік падвёў, а так бы норм наваліла б:)
Згодзен😑 больш не даваў пасля гэтага
Слот топчык, адрозніваецца ад іншых кніг. Калі бонуска трапіцца, часта дае 4-5 сімвалаў і малюнкаў у тым ліку.
Купленая ці ўручную злавіў?
Адзін з самых канчаных слотаў гэта мінатавр і яго брат слотомонджи нейкі. Механіка слота для вар’яцкіх.
Тры пальцы не працуюць?😏
Я ў тым сэнсе, што на Андроідзе ты можаш скрыншот у любы момант зрабіць, правёўшы зверху ўніз па экране трыма пальцамі.
Казіно Kent
Стаўка 8₽ х1382
Выпала спінам, першы раз так сабакі мяне парадавалі
Неа, не ведаў пра такі спосаб. Але ў мяне ён як бы не атрымліваецца. Я нават пагугліў паглядзеў як гэта рабіць , але ў мяне гэтая фіча не працуе. У мяне Android 12, можа на больш новых версіях яна працуе ?
Віншую з заносам. Але ты напэўна памыліўся тэмай , тут мы абмяркоўваем скрыны заносаў , а самі заносы выкладаюцца ў іншай тэме. 🔗 Там табе больш рэспекту накідаюць.