Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,597 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
магчыма, не факт)
самае галоўнае ў нас у лудаманаў гэта вера ў поспех ))))
Так гэты скубібет выводзіць у выніку?
выйгрыш вярнулі, зараз праходжу верифікацыю, па вывядзенні адпішуся і фрыху ўлаштую
Ты толькі не залі яго!
Рашыў дабіць астаткі баліка ў доа2, раз у год стабільна нешта дае)
Спарк
а што ў цябе за група,дай спасылку ў лс
Кідай Ден сюды, я не ведаю ці можна гэта рабіць.Калі нельга, кінь мне ў прыват калі ласка!
норм лайв разнясіш
чаму ў нумеры зеро ? ты ж на 1 ставіў
Дзякуй!я памыліўся,выправіў бы,але ўжо немагчыма! Мне паставілі нейкае абмежаванне і змены немагчымыя, ды і ацэнкі лайкі ці не праходзяць на мае скрыны чамусьці!))))
бывае) я сам проста ў рулетку раней шмат круціў, адразу ў вочы кінулася
Ну вось, бачыш, жыццё, па ўсім відаць, наладжваецца і ПФ пайшла табе насустрач…. І дазволіла сарваць “тлусты” выйгрыш 50К! Рады за цябе😉
PS. Ведаю, што ў цябе ўсё запісваецца, калі ёсць магчымасць вылажыць скрын, дзе будзе бачна выйгрышная лічба і стаўкі, пліз)
А турнір бясплатны?ці за грошы гуляць?можна падрабязней пра гэтыя турніры
Самы ніжні з тыграмі 👍👍👍❗️
Абажаю слоты, дзе можна злавіць столькі ліній.
даўга круціў, колькі не кручу нічога не дае, нават паляну якіх-то самых галімых сімвалаў
Я звычайна ўсё на 20‑лінейны хацеў па ўсіх лініях злавіць, у выніку злавіў і па ўсіх і меншае, перайшоў на гэтую, па парадку, паіграў па 8-12 рублёў хвілін 15-20, гляджу – гуляе, пераключыў на 20 руб і літаральна хвіліну. Так, у гэтым 40‑лінейным цяжэй іх вылавіць.
да я толькі ў ім і лавіў у 40 ліній, а ў іншых трох ні фіга сямёрак паляну ніколі не лавіў, увогуле для гэтых слотаў Chance, якія, па-мойму, калі х100 або х200 дасць, ужо за радасць і можна сыходзіць, і яшчэ заўважыў, калі ён не іграе, то можа ўвогуле ўвесь дэпазіт праглынуць і нават не аддаць хаця б частку для прыстойнасці)
А мне здаецца ў 20-лінейным палегчэй усё ж, я не кажу па ўсіх лініях, па 1-3 лініях, не складана.
Можа, канешне, мне так здаецца, я ў 20-лінейны больш усё ж гуляю.
ну 20 ліній таксама норм гуляе, а вось 100 і 5 ліній у мяне горш за гэтыя два гуляюць, у 100 лініях фул паляну 7 напэўна ўвогуле фантастыка злавіць
Ну вось нават апошні скрын узяць , ды можа і плюснуў па грошах, але тут X выкладваюць. У цябе апошні х102😄
ну так тут ад х100 і выкладаюць, у чымсьці папраўка, а вось часцей бяруць вылажыць скрын і ў лепшым выпадку ікс паказваюць, але практычна не ўказваюць якое казіно, колькі – заўсёды адно і тое ж
У Ети колькі ні гуляў- ніколі нічога, вышэй х100
Згодзен! Я таксама часта стаў грашыць гэтым, трэба будзе заўсёды пісаць! А яшчэ падбешвае, калі проста вынік, адны лічбы, а камбінацыі не бачна!