Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,722 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зайдзі ў налады-пашыраныя налады-функцыі кнопак-здымак экрана
там выберы гэты спосаб
Дзякуй , паспрабаваў. У мяне google pixel 3 , здаецца гавораць, што на гуглаўскіх прыладах гэтага няма. Ну я паспрабаваў пашукаць праз налады, што ты скінуў і нічога не знайшоў. Праз пошук таксама шукаў нічога не знаходзіць 🤷♂
Тады паспрабуй націснуць кнопку харчавання і адначасова кнопку памяншэння гучнасці.
Калі і гэта не працуе то я пас🙂
Гэта бясспрэчна і бязадмовна працуе, сам так раблю скрыншоты, але пра тры пальцы, шчыра, чую ўпершыню, трэба будзе праглядзець налады, дзякуй, можа і мой тэлефон так уміе)
Тры пальцы чым добрыя,што ў патрэбны момант простым рухам робіш скрын,і не важна што на экране(браузер,відэа,гульня)
Ага , дзякуй вялікі. Не ведаў пра гэты спосаб )
Так таксама можна, праз меню шматзадачнасці рабіць.
Кароче я ўсю жыццё рабіў скрыншоты як сапраўдны мамонт, праз шторку з купай дзеянняў )
Першая раз бачу такую іксоўку ў слоце ад правайдэра png.
Рэтрыгеры?
Залатая бонуска, у гэтым слоце няма рэтрыгаў.
пнг можа таксама. Год таму Чаплін х3800 выдаў.
Нармам нармам, а з спіна ці пакупная? На х1000 бомба ўпала?
Дзе х, дзе назва казіно, надакучылі. Цяжка палічыць і назву казіно напісаць??? Відаць, што гэта кал-селектар, але ёсць правілы гэтай тэмы.
Грац, віншую. У гэтым слоце адносна дарагая пакупка, у Royal Ikmass 2 танней і механіка адзін у адзін, нават не ведаю, чаму цэны адрозніваюцца.
З усяго па нітцы
Х1500 тут, што за казік?
Я не драбязны , але ёсць правілы на першай старонцы ў тэме скрыншотаў , што менавіта трэба дадаваць да скрыншота. Ні ў адным з пунктаў няма такога, каб нехта падлічваў за цябе множанне або адгадваў, што за казіно. Калі размяшчаеце скрыншоты дык будзьце добрыя аформіць гэта прыгожа, а не проста малюнкі скідаць. Гэта зусім не складана зрабіць, ды і глядзецца прыемней.
Удачы ў заносах .
Грац, віншую. Эндорфіна часта так радуе лініямі, увогуле ў ўсе слоты гэтага правайдэра аддаю перавагу граць па 1 лініі, так, выграеш радзей, чым звычайна, але ікс ад 250-500 не рэдкасць.
Адзін раз у жыцці з пакупкі тут лавіў 5 скатэраў, на х10 памножылася да 12. Думаў, зарыдаю.
ну па сутнасці не максімалка, вось калі б ты па 1 лініі круціў то так) ён кстаті яшчэ як на зло па першай і паставіў. Тэж лавіў у ім х1к ооочэнь шмат разоў, т.к. маю па кд вэйджар у ім або ў поўным аналагу Sparkling Fresh, але вось х5к не лавіў хоць і шмат гуляў па адной лініі.
pragmaticplay
Крута) яшчэ раз віншую з заносам)
Прыгожа) эндорфіна хоць па большай частцы і не дае вялікіх іксаў, але каля х1000 дае часцяком))) віншую)
Ой прыгожаа віншую! Я такое вельмі даўно не бачыў у плэйбое, думаў ён ужо так і не можа .
Абмяркоўваем скрыны ў гэтай тэме. Удачы.