Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,641 Прагляд
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
X6100
Віншую,не дрэнны занос.
гэта першы,такі шыкоўны.Спадзяюся,што не апошні
!
Прыгожа! Чаму такі х маленькі…
Калі ведаеш, то тут выплаты такія сабе, гуляў у яго, таму што вагер адкручваў)
А там які “руль”, як раней тыпу пнеўма ці зараз ужо іншы.., а то даўно там не быў. Ды і вышэй за 8-е не падымаўся)
А што гэта за валюта такая? Не разумею, шмат гэта ці не:))))
USDT тое ж самае, што долар, толькі крыпта.
таксама тая ж мульты-рулетка абноўленая. дадалі рулеткі спіноменал і бетсофт. зараз можна абменьваць СР без абмежаванняў.
А што значыць “цяпер можна абменьваць СР без абмежаванняў.”, на што абменьваць…
у турніры выдаюць бонусныя СР(манеты). на іх можна ў турнірах гуляць або абмяняць на грошы 1монета =6руб. у мяне 1монета 8руб. то ёсць за пару дзён выйграў 3100манет. абмяняў на 24800руб. раней былі абмежаванні на абмен. можна абмяняць толькі колькі зарабіў на стаўках.(у Flint зараз так). былі скаргі на Latest . чел выйграў турык, яму далі СР але абняць іх не мог
… Каб столькі набіць, трэба рызыкаваць і лупіць камплітамі(мінікамплітамі), а на колькі лікаў гуляў? Прывёў бы свой тоўсты выйгрышны спін, думаю, што ён у цябе таксама ёсць… Мы ж з старой школы, дзе ўсе хады запісвалі)
эт турик па слотах ад Эндорфіны там памнажаў па першай лініі на х1000 ))). вось дзе першае месца заняў 1100ср там гуляў у руль))) там усяго набіў 7688 эт можна пару стаўкамі)) пашанцавала )) там былі пару вышэй за мяне не спыніліся своечасова)))
Спадзяюся, у час паставіў на вывад і як вывелі – без праблем ці… 😉
з турніра ў слотах абмяняў на 16тр і адразу на вывад (праз 30 хвілін прыйшлі). з рулетачнага турніка абмяняў на 8800руб. на руле падняў да 13тр і вывёў таксама прыйшлі за гадзіну.
Соры…
А праз што выводзіў рублі, праз крыпту, колькі адсоткаў страчана… Якая сума ўпала на рахунак, калі на вывад паставіў 29Т?
у рио і флінт не бярэ камісію за вывад. выводзіў на Ківі і на Піастрыкс. а яны ўжо бяруць 2-3% +50руб. Можно адразу вывесці і на карту(на карту часта доўга выводзяць)
Зразумеў цябе, дарагі! Жадаю, каб фарт як мага даўжэй працягваўся!😉
PS. На жаль, для жыхароў маёй краіны Ківі недаступны… 😎
чытар)))
Хлопцы пішыце хоць у якім казіно заносіце, а то ў адной сетцы Пуш грае, а ў іншых не.
я перастаў пісаць назву казіно, пасля таго як пачалі прыходзіць лісты што ў мой акк спрабуюць зайсці
І колькі гадоў гэтаму скрыншоту?Ужо даўно няма такога дызайну ў Endorphina
Упершыню такое чую, заўсёды размяшчаў з поўным апісаннем, скрыншотамі, але ніколі не было, каб хто-небудзь спрабаваў увайсці ў мае аккаунты казіно. Да і чаго баяцца? Нібыта ты там грошы захоўваеш 😁
у мяне за апошнія 3 месяцы 4 ака ўзламалі, у Буи, покер доме, ГГ бете і чемпионе…