Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,349 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Найбольш цікава ў гэтым скрыншоце не поле звонаў,а крэдыты ,якія засталіся:)))))
рэальна на апошнім удаве:))))
Сціскаю, сціскаю, усё роўна памылка 200. Што гэта такое!
Я спачатку ў тэлеграм загружаю, потым з тэлегі захоўваю на тэлефон, і ўжо толькі потым на форум устаўляю. У мяне толькі так працуе.
Я трохі памяншаў і ўсё, а цяпер сціскаю -сціскаю, сэнсу няма. Больш няма куды сціскаць!
Паспрабую потым, як ты сказаў, дзякуй!
Была праблема на форуме з выявай, зараз усё працуе. Паспрабуйце яшчэ раз!
ў вас вельмі часта такая праблема, трэба перагледзець, бывае такое і нават вельмі часта, колькі разоў заўважаў, скрын менш за 200 і ўсё роўна не прымае, проста выдаляеш скрыншоты ў сябе і няма ніякага настрою загружаць
Вось заўсёды так, калі вывад абмежаваны – так валіць)
А ўсім прысылаюць?
Ты пра што?
Я ў гэтым Меркуры з конямі напэўна ўжо паўгода не магу бонус злавіць, а ў цябе нават рэтрыгер выпаў) Напэўна гэта вялікая рэдкасць.
учора шукаў яго ў ваваде, што-то так і не знайшоў
Ён там ёсць, я ў яго ў Вавадзе заўсёды гуляю. Калі адкрываеш правайдэра, ён амаль у самым пачатку спісу.
дзіўна, значыць прапусціў
Вось ён у 3 шэрагу
я шукаў ужо позна ўначы, можа ад лудкі вочы крыва глядзелі і не ўбачыў😁
зараз зайшоў, глянуў, не там шукаў, у блюпрынце, я іх часта блытаю, і там, і там сонейка ёсць, ды і сумесныя слоты з меркуры😁
Дарэчы, два дні запар, у Vavada гуляў Play’n GO, не суперваскі, канешне, але гуляў, а то звычайна мёртвы
Так, па 10 давала, паднімалі да 20-30 і зжырала. Munka 100 вельмі шмат байтаў давала асабліва, але да бонуса не дайшло. За 100 спінаў напэўна байтаў 15-20 было. У Olympus такая ж гісторыя. Новы Green Knight таксама шмат бонусаў даваў і спіны на х100, але нічога не супала як звычайна. У кніжных Play’n GO пару разоў па 1 лініі х100 давала, на мужчынах і птушках. Увогуле ты правы, Play’n GO даволі шевеліўся, шкада, што занесці не пашанцавала.
А як ты ў Push гуляеш, у РФ жа забаранілі? Махлюеш))
Ну так у баксах і з в.. цалкам гуляецца
Крыптабоссе можна мяняць рублі на баксы або еўра і гуляць у пуш геймінг.
В… не патрэбен,просто ў далярах гуляеш.
Аж два рэтрыгера ) да, слот складаны. Соты спінаў можа круціць без бонусаў і потым ставіць іх на х10-20, але рэдка плюе.
Як у точнасць,точна доа)
Я ад тандэра люблю толькі серыю слотаў грыфонаў ,мідаса и одина, но шчыра кажучы зараз яны граюць не так как было раньше , У АСНОВНЫМ БОЛЬШЕ 100 спинов у пустэчу)