Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,338 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На бонусы ўчора граў
Зразумела,у выніку адбіў хоць?
Неа, я ж пісаў у тэме Славы пра бонус, як і што гуляла.
Часам так іграю, рэдка, праўда, сэнс ёсць, адназначна ёсць!
Як правіла калі сёння не везе,то павезе заўтра! Ну або паслязаўтра. Усё роўна што-небудзь стрэльне! Толькі тады галоўнае не тупануць-зняць!
Бк Леон ?
Ден,скажы калі ласка ,апошнія 2-3 тыдні адчуваецца ў роялах што аддача ўпала і прычым вельмі значна? Альбо гэта я заганяюся! Толькі ўліў,па 5-6 тысяч (2-3 дэпазыты па 2000) рублёў у дзень,калі гуляю. І за гэты час падняўся толькі да 7 адзін раз!
Заганяешся,
аддача гэта дзіўная рэч,
у стардзе яна ёсць,
А ў роксе няма
За мінулую тыдзень у рокс 250к зліў, а ў волне і ў стардзе па 100к плюсануў
Дзякуй, Ден! Нечакана нават крыху супакоіў:)))
Ну ў роялаўскіх казіно ж раздача гульняў ідзе з аднаго адраса. А атрымліваецца, што ў адну і тую ж гульню ўчора ў джет увогуле нуль, а фреш таксама не вельмі, але хоць нешта. Ну зусім розная гульня ў розных казіно з аднаго адраса, можа супадзенне, канечне, а можа аддача розная – вось не зразумела!
Ладна, сёння боса паспрабую.
Рэбята,хто ведае што гэта за гульня?
Play’n’go. Які менавіта слот не памятаю
Дзякуй,буду шукаць,нейкі па-любому воўк 🐺,у Play’n’go спадзяюся іх не шмат. Галоўнае каб не Playson быў,не люблю,у іх як раз гульняў шмат з воўкамі.
Coywolf Cash
Дзякуй вялікі! У мяне якаясьці прама фанатычнасць да такіх гульняў, дзе можна злавіць поле вaйлдаў. Тыпа Камчатка у эндорфины ,балси і робингуд у микры і т д…
Нядаўна яшчэ, дарэчы, такі ж слот новы выйшаў ад PNG Scroll of Seth, калі падабаюцца такія слоты)
Паспрабуем,дзякуйкі!
гэта толькі на карцінцы можа быць поле вайлдаў, а ў рэальнасці два-тры барабаны, ды яшчэ і без іксоўкі😁
Так гэта чалавек выклаў ,злавіў. Ну калі не хлусіць,які сэнс хлусіць!
ну я не ў тым сэнсе, што маўляў не гуляй і г.д.
заносы нікому не супраць, проста рэдкасць у гэтым слоце такое занесці, колькі б я ў яго ні гуляў, яшчэ да таго як усе слоты і казіно перасталі нармальна граць, так ніколі і не лавіў паляну
так што не звяртай увагі, заносаў табе з паляны і з самымі высокімі множнікамі.
Дзякуй брацішка,табe таксама!
Учора толькі стримера глядзеў, бачыў гэтага правайдэра, толькі гульня нейкая іншая. Яшчэ думаю, што за правайдэр, з ім не сутыкаўся.
яксьці спрабаваў гуляць у гэтага правайдэра, але штось мне тады ў ім не пашанцавала
Я па скрыншоце падумаў што гэта NetEnt))))
Цікава глядзець камбінацыі,а не вынік!