Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,422 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
крыпта бос даў з прома вось столькі , у выніку адграў і вывёў 10к на крыпту , прыйшлі даволі хутка
Як гэта па 3 лініі, калі ў цябе на скрыншоце 20 фіксаваных ліній і выйгрыш па 8-й лініі?))))
Не трэцяя, а па трох лініях
![]()
Медыя ад удзельнікаДы я зразумеў дзякуй))))
Адна з нешматлікіх гульняў, у якой хоць як-небудзь можна трымацца. Ну ў ёй х1000 злавіць амаль немагчыма, за ўвесь час толькі адзін раз лавіў х1200. Гэта па васьмі лініях сямёрак.
У мяне было такое,там калі цалкам адкрываецца,атрымліваецца 2 спіна з поўнай полянай пракручваецца. Але я чакаў што больш выйгрыш будзе,а там каля х400 атрымліваецца.
Словіў бонусную гульню, рады быў без меры. Па “шосты” спін адкрыўся выйгрыш на 60рЭ, хоць адкрываліся “ДЗІКІЯ” без понтаў (спачатку крайнія, потым на прадпастаўным барабане… А калі перастаў ужо спадзявацца на “тлусты” выйгрыш – нечакана словіў “паляна” і адзін “респін”!
рашыў тут гуляць у jvspin , гэта яшчэ тая шарашкiна кантора, па якой бы стаўцы не гуляю макс 10-13 тысяч выйгрыш, думаў дадаць яго але зразумеў, што не варта ))
для жарту параўноўваў як гуляюць гульні ў jvspin 1x 1xslot ў jvspin, напрыклад, выйгрыш 500р а ў астатніх 2500)))) вось і ўся гісторыя))
Денчык,круты! Галоўны рыбак! Як ты гэта робіш,не разумею!
Проста ў гэты раз пашанцавала, зліў то ўсё роўна заўсёды больш)))
Я таксама тых новых свінняў пачапаў у vavada на днях , мінус 25К , бонус так і не ўбачыў.
💥💥💥💥💥💥💥💥🎰🎰🎰
Хлопцы, давайце калі скрыншоты выкладваем, давайце не толькі канчатковую суму паказваць, а і камбінацыі, якія выпалі!
Сэнс глядзець толькі канчатковую суму!❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
гэта ты колькі туды ўсунуў?
мала ўвогуле, у гэтым годзе думаў, што падарунак на др не дадуць, ды і падарунак яны далі нейкі дзіўны – звычайна давалі 2500р, а ў гэтым годзе 50 фрыспінаў у Сакуру, актываваць деп 1000р
)))))
Я думаў табе на ДР падарылі 100К, таму спытаў- колькі ўсадзіў.
А ты аказваецца падняў 100к😁
та я сам у шоку
колькі спінаў зрабіў, бро?
Калі б спытаў раней я б адказаў , а зараз ужо не памятаю. Але можа каля 20 , хлусіць не буду , не памятаю.
Нармальны занос.
Офігець такую іксоўку злавіць у NetEnt акрамя DOA я думаў такога не бывае
Так гэта клон DOA)
А гэта з пакупкі ?
У ёй нельга купіць. Я ўвогуле супраць пакупак,хоць і выйграваў з іх нарм пару раз,але ўсё роўна лічу,калі гульня гуляе,то і без пакупак дасць,а няма,так і купляць сэнсу няма.