Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,457 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а я ж гэтую бонуску бяру толькі калі 4 зоркі злавяю, з 3 зоркамі ні разу нічога путовага не давала
А што за слот?
Нават не памятаю, як называецца, нешта новае ад аматика
Dragon Pot
Сумна, што лінію не дастаў.
Той жа слот шмат кручу апошнім часам, але пакуль нічога ў ім не заносіў. Чамусьці не магу нават у бонусе словіць рэтрыгер у ім, хоць ён павінен там выпадваць. Але я ні разу не лавіў.
Тожа так ставіў, але толькі па 1-й лініі і па мін. стаўцы.. Норм, хли.
добра так!)
гэта дэма-версія??
ооо ў мяне на IZZI таксама добра атрымалася
гэта рэальна
Што тут выпадзела? Не зразумела.
Назваецца адгадай сам,ці слаба?))
да ты бачыш, што гэта навічок, відаць тэму не чытаў а так з дуру ўляпіў скрыншот, маўляў я таксама гуляю😁
Ды, дакладна. Тут выпалі бясплатныя кручэнні ( 4 вялікія канфеты) ну і накруцілася. А я скрын зрабіла ўжо пасля фрыспінаў. Гульня называецца Sweet Bonanza
Дастаткова часта ставіць так:)))
вось колькі ні круціў гэты слот, ён самы жадны з гэтай троіцы
Ён так, самы жадны, але мне ён падабаецца тым, што яго можна побыстрэй круціць і бонускі лягчэй выпадаюць, так, вельмі шмат пустых, але часам выпадаюць на х200-х400. Затое максімальных не бачыў больш за х2900, у адрозненне ад ДОА2, там і х10000 і х5000 і х3500 і х2500 і кучу разоў да х2000 лавіў.
Вось ізноў пачалося такая фігня: тры дні гуляю,максімум да 7500 руб паднімаўся з 2000 руб!!! Ужо здаецца да дзясяткі немагчыма дабрацца! Нібы і слоты не магу сказаць што не гуляюць,а падняць не магу!
Я звычайна гуляю, калі закінуў 2000р і кручу па 10 руб з разлікам на x200 ставак. Як толькі падвоіў – адразу выхад з казіно. На наступны дзень зноў вечарам саджуся і паўтараю. Як толькі зарабіў яшчэ 2000р, то на 2-і дзень вывожу 6000р (x3 кароч ад дэпа)
Я не! У мяне няма тармазоў, паставіў 2000 і пакуль не надакучыць або не прайграю! Менш за 10000 стараюся не здымаць, толькі каб пераставіць пад бонус.
такая самая фігня, таксама каля васьмі тысяч паднімаю і потым рэзка да двух ці трох спускае, а ў некаторых казіно не больш за 3500, і ў супрацьлеглым напрамку балiк суне, быццам стаіць абмежавальнік
Якую бонуску купляў: дзе з вайлдамі ці дзе тры чувакі?
абедзве выбітыя,топавыя
вось што да тармазоў, дык гэта дакладна, трэба паспрабаваць пагуляць як алекстурбо кажа, можа, нешта пераломіцца ў гэтай заканамернай лічбе
Ну з такім тэмпам можна ўсё пра..ць))
Адбіваеш бонуску ў унліме, ці на свае? Калі на свае – то збс.