Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,450 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Такога правіла няма.
🔗
Усё, што напісана ў першым паведамленні, – гэта просьба.
Вось правілы
🔗
Калі чалавек не хоча пісаць пра казіно, множанне і г. д., ён не піша.
Гэта новы Джэк ? Не бачыў.
Ага)спіны круцяцца хутчэй,чэм у старым.Узгадаў пра Джэка,раней гуляў заўсёды толькі на гэтым слоце,не падвёў)
Ніколі нічога нармальнага не разумеў у Джека. Ну старога,класічнага.
У іх усё ў парадку з выплатамі.Ну ты канешне занёс)віншую!
Спадзяюся з такім буйным выйгрышам пры выводзе не будзе праблем.
Хоць, напэўна, дэпазіт і выводзіў, раз граеш там)
Дзякуй. Рабіў калісьці, але сума была 3000 € а зараз заносік нормальны такі і страшна Е што не выплацяць. прыдумаць які-небудзь нерэальны падстава проста альбо затрымаюць проста выплату.
Гэта казіно, здаецца, не такое скупое) але на ўсякі выпадак удачы!Потым напішы абавязкова, ці ўсё вывелі і не было ці затрымак і г.д
віншую з ахрэневым заносам
Вельмі цікава, як доўга будуць выводзіць… Раскажы, які быў дэп і ці браў бонусы?
у Паўла можа быць шок, у бедным 1икс слот х1000)
ну як справы з вывадам? судзячы па цішыні, усё нармальна?🤐
Калі «цішыня» значыць дакладна выплацілі!
Кантора ўвогуле дзіўная. Вывад у суткі па 1000€ 🫣
Нікалі не карыстаюся бонусамі пасля аднаго выпадку))) 7к€ спісалі з рахунку. А дэпазіт быў 100€
ну галоўнае што не сталі мурыжыць і выводзяць, сядзь атрымлівай зарплату кожны дзень паўтара месяца😆
памятаю, калі гэты слот толькі з’явіўся, ён часта быў у сацсетках, я за прыкладна 3 месяцы не лавіў х100 ні разу, ну і нават не спрабаваў потым гуляць на рэальныя грошы ў яго
віншую!
Бро я ў сацсетцы таксама не мог у яго нічога злавіць а на рэальных сродках ён вельмі добра трымае баланс і бонусы частыя і больш-менш добрыя.Я даўно заўважыў што гульня ў соц адрозніваецца ад гульні на рил мани
Сацсеткі як СНД-казіно, практычна нічога не даюць))
Ды і там на еўрыкі гуляецца 100% дэма-рахунак звычайны
У доа ўручную выбіў ці куплены?
Купляў, прыкладна 30-40 штук
Б/\я, АЦЕЦ НАВУЧЫ Ў СЯМЁРКАХ хаця б х100 лавіць. ЗАКЛІНАЮ.
Вось табе пашанцавала, я здаецца ні разу ўсё не адкрываў. Гэта ж такі кайф – сядзець і глядзець, як ретрыгеры падаюць адзін за адным. Віншую.
Ps- ну або сядзець і плакаць, калі са 100 р рэзка пераключыўся на 5 р і табе такое выдало ) а гэты слот можа выдаткаваць бонуску на апошнім спіне, пры тым ён жа сам стаўку мяняе на мінімальную, якая засталася для стаўкі, і бывае, бонус можа выпасці і тады крыўдна, канечне.
Дэп быў 100р) Самая абідная рэч, што за ўсю бонуску, якая палову гадзіны доўжылася, ні разу паляны топ сімвалаў не выпалі. Топаў на 2-ім ретрыгеры дала і ні разу нават трох не паставіла.
Мяне гэты слот зусім не любіць) колькі ў яго ні гуляў заўсёды пусто, максімум два сімвалы. І бонус злавіць у гэтым слоце вельмі складана, у Book of Dead прасцей поймаць чым у гэтым(
А так віншую, з 100 руб не дрэнна, вельмі нават.