Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,450 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не, у мяне заўсёды па дзесяць, можа ты крыху блытаеш эверум
У мяне па 15-25. Верагодна, ад статусу залежыць. У мяне там то 4 то 5 віп лэвэляў. Бывала нават па 45 давалі.
Ніколі не бачыў у Midas, ад Thunderkick, нармальны ікс, хоць і пішуць, што там ікс аж да х11000. Колькі гуляю, скрыншоты вашы тут гляджу, нават х1000 не бачыў:)))
Бывае, так, калі на аддачы, бонус за бонусам, але ў ёй яны да х400
Я максімум бачыў скрын х1200 па 60р) Слот канечне шлак, заходжу на спінаў на 15-20, хутка бонускі ставіць. Тыпа маднеса, чыста на патроны заходзіш) Тут хан дарэчы яшчэ 5 мечаў паставіў, але не заскрынілася чамусьці, менавіта яны х200 далі, а бонуска сама фігня была. Странны правайдар увогуле, іксы заяўленыя нармальныя, але ніхто іх не лавіў.
Я бачыў слот ад тандэра,шторм які вось у ім выпаў бонуска і вілд 5х каля 4 тысяч х, не ў мяне а ў стрімера, да зараз гэты тандэр мёртвы зусім.
Пасля беспантоўнай ночы думаў больш гуляць не буду доўга. Хрэн там ужо гадзіну таму зноў 2000 задепаў у фрэш,нічога не змянілася,зноў на нуль памножыў. Нават 3000 было,з бонусам 50% ым. Нават паіграць толкам не даў.
Пішыце калі ласка назву казіно 🎰.
Каб хоць бы было бачна,якія казіно даюць часцей! Для аналізу.
У гэтай гульні зусім нічога не зразумела. Паспрабаваў яксьці пагуляць, пару тысяч зліў за хвіліны…
Шчыльна гуляю ў в@вадзе, а так выйгрышаў няма. Гульня гэта нагадвае, паклаў 50т і лавіш мультык на 30т, потым зліў і так па крузе. Суцэльныя прайгрышы.
я перастаў пісаць назвы казіно, бо пасля пастоў часта пачынаюць узламваць (магчыма, канешне, супадзенне)
нібы не першы год на сайце, ды і не навічкі, але ўказваць казіно так і не навучыліся
асабіста ў мяне так, калі я паказваю казіно – мне потым пачынаюць на пошту прыходзіць лісты “спроба няўдалага ўваходу” і даўно ўжо перастаў пісаць казіно
А можа, я і не хачу паказваць.
Lucky dama няблага гуляла ў босе учора, відаць, спіны ў яе былі, усё ў ёй, таму хутчэй за ўсё.
Да ўчорашняга дня гуляў якось пару раз, спіны зусім не лавіліся, а учора амаль адразу, па-майму, на 13-ым спіны. Яшчэ і паўтор кіў разок.
Гульня – копія Леді, якія былі ў вуканах, якарях-наземных.
я х.з., па мне каб праграмісты праверылі коды правайдэраў, у мяне вавада паўгода ўсё жавае, уся эндорфина бонускі х10-х20, год таму быў рандом, адна х100, другая х30…. Ці валюту трэба мяняць, ці акаўнт, х.з.
Я дзе-то гадзіну таму гуляў. Хз часта ў яе бонусы лавлю, а вось лэдзі Вульф Мун рэдка дае мне. Усё поўны рандом, дзе табе, дзе мне.
Ну я як бы таксама не хачу паказваць на казіно. Што вам гэта дасць? Калі вы думаеце, што вось цяпер пойдзеце туды і вам там будзе сыпацца, то не. У кожнага свая дыстанцыя, як сказаў адзін добры менеджэр казіно.
прачытай тэму на першай старонцы, як выкладаць скрыншот, тут зрабілі хаця-не-хаця, вучы матчастку!
Нажаль, акрамя памылковага ўяўлення, гэта не дасць табе ніякага аналізу.
Ёсць казіно, у якіх пул гульцоў вялікі, ёсць у якіх малы. Скрыншотаў з большага пула заўсёды будзе больш за кошт колькасці тых, хто гуляе, але гэта ўсё роўна не значыць, што ў ім аддача лепшая.
Зараз раз’бегся. Мы самі вырашым, што і як нам рабіць. Разумееш, не? Тым больш, хлапцоў жа і ўзламаюць, і спамяць.
Нет такого правила.
Усё правільна.
Давайце без грубасцей.
правіла такое ёсць, але як я разумею многія па розных прычынах не хочуць пісаць у казіно(у тым ліку і я)
прапанова – зрабіць гэты пункт неабавязковым (афіцыйна)
Хоць калі-небудзь прымяняліся нейкія санкцыі да тых, хто гэтага не робіць?
Высновы рабіце самі.
санкцый не было, але шум падняўся, сам бачыш
проста дадаць у правілы “казіно(па жаданні)” і ўсё, не будзе прычыны для шуму
Так карыстальнікі, як правіла, зусім не замарочваюцца. Проста наваляць скрыншотаў і ўсё)
Ну ўсё проста: не хочаце пісаць казіно – не выкладвайце скрыншот. Пашліце яго ў тэлегу сябрам і г.д.
А то ёсць яшчэ такія, скінуць скрыншот, а ты разбірайся, якая стаўка, колькі выйграў і г.д. Сэнс скрыншота, калі няма ніякай інфы – нулявы.