Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,588 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Часцей за ўсё так і бывае,на днях таксама толькі с 20 на 8 паставіў і та табе:
Дагнаў да пяцёркі ў EGT, і вывёў, норм кантора 😃
Што за казіно?!
нармальны скрын, што не так
Не магу бачыць, за што. Відаць толькі, што прайшло і ўсё! Цікава, калі камбінацыю будзе відаць.
згодзен
для прыстойнасці пішыце хаця б казіно і іксоўку, а то так на отэбіс выкладаеце, кумарыць
Прабач, брацішка) не ведаў, што для цябе гэта так важна. казіно Адреналін. Калі што, пасля гэтага жрэ як не ў сябе.
З вяртаннем у топ пераможцаў:))))👍👍👍👍👍
Тваіх скрыншотаў не хапала!:)))
А мне здаецца ўсе гэтыя роялі граюць аднолькава. Раздача ідзе з адных і тых жа адрасоў. Будзь хоць у сол, хоць у рокс. Звярні ўвагу, адна гульня ва ўсіх іх казіно – адзін адрас. Не, ну можа, канечне, аддача менавіта ў Старда большая пастаўлена, але наўрад ці.
нее! цяпер ужо няма! раней ды! яшчэ вясной з рокса некаторыя гульні цягалі яны! гэта так! але цяпер з адрасоў правайдэраў!!! дакладна! ні аднаго скрыпта не знайшоў! ні ў роксе, ні ў стардзе! толькі ліцэнзійныя слоты! 100 працэнт! АДКАЗВАЮ ЗА СЛОВЫ! УСЁ ПРАВЕРЯЎ ДАЦЁШАСНА, УСЁ ДАКЛАДНА! Чысцютка з прынцыпу для сябе! Хіба што на мабільным гаджэце яны могуць што-небудзь прыдумаць)))) але я з пк-версій гуляў і гуляю і правяраў і ўсім рэкамендую з пк толькі гуляць! і менавіта пра пк-версію і кажу!
як прыклад Quickspin 100-працэнтная ліцэнзія і гэта 28 лютага яшчэ я іх тэставаў
А што за слот ?
Белатлатроўскі бук оф Клео
Серёга пайшоў у разнос:))) ,еверум пакараць 👍😀
У гэту гульню ,напэўна адну з тых у якіх спрабаваў нармальна нешта злавіць, ні разу нічога падобнага не лавіў. Ні аднаго бонуса больш х100 не было ні разу.
Упершы раз увогуле бачу нешта падобнае! Маладзец.
На радасці што ці два аднолькавыя скрыншоты запосціў☺
За 20 хвілін даў напэўна не менш за 8-9 бонусаў, па 20 руб, адну па 10 руб, яна была лепш за ўсе з тых па дваццаць. Як заклініла, бонус і бонус, потым скончыліся і ўсё. А то я ўжо думаў, глюк ці што:))))
Гэта ў криптобоссе ён злавіў бонуску?
Ды, напэўна, там была тая гульня. Давала афігенна, канечне.
Найважнейшае пытанне: гэта было падчас спінаў ці ўжо пасля! У мяне за 30 спінаў накруціла 2100. Потым я ўжо выходзіць не стаў і панеслася.
Адбіў?
За 30 спінаў штосьці каля 200 рублёў дало, і праз 3-4 спіна гэтую бонуску дало. Трэба было адбіць у раёне 6к. 4 паставіў на вывад
Не,35% ,прыкладна столькі. Ды паспешаўся як звычайна. Можа яшчэ можна было пабараніцца,калі б я пабярэжней. Калі застаецца 1000 руб,звычайна стаўку 10 ставлю і набіваю назад да 3000-3500,потым 20 або 30,калі зноў уніз,на 1000, зноў 10 руб. Вось так граючы,акуратненька,у роялах звычайна,з 5 разоў 3-4 адбіваюсь без праблем. Ну калі бонус не больш за 3-4К.
А тут нармальна граў,упаў уніз,не спыніў на 1000,давёў да 200 руб,потым толькі паставіў 10. Гэта спешка!!!! Так рэдка атрымліваецца адбіцца што-небудзь,калі толькі слоты вельмі добра гуляюць.
Як вам столькі дае?Гуляю ўжо месяца два ў гэтым крыптобосе,ні аднаго не адбіў(з бонускі толькі 40-50р максімум 115 р падаў.
Вось са спінаў, якія кожны чацвер,30 у мяне ,я сёння ўпершыню трохі падняў. Усе папярэднія разы былі да 150 рублёў. Не больш!
Таксама і everum, толькі аднойчы было 700 рублёў.
Так што ў ўсіх прыкладна аднолькава:раз у тры месяцы….. Выпадзе і табе, пашанцуе абавязкова.
Усе раней выдзеленыя фрыспіны былі калі не памыляюся па 5р, сёння як ніколі шчодрасць з барскага пляча па 10р .