Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,687 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
сколькі профіту ў выніку атрымалася? тысяч 300 заліў, напэўна?
ці часта ўвогуле бывае, што прайграеш менш, чым выйграеш прыз?
не, каля 100к заліў, нядрэнна атрымалася, проста мала хто гуляў.
3 з 4 турніраў які-небудзь прыз пакрывае заліў. Не заўсёды ўсё так добра як у гэты раз
Думаецца, што цябе проста апаюць… па ідэі павінна быць па іх задумцы 3 з 4 турніраў у мінусе… ну цягні пакуль цягне, што за чорт тут!!!
Як называецца гэты слот, сябра?!
Ну так.., 9-ка адкрылася, як і прасілі)
Толькі не зразумеў, чаму стаўка была на зыходзе, бо выпала 31 22 і адразу пасля іх 9-ка
Да, дарэчы, калі “рууль гуляе” тыпова, прадказальна, на 17 15, то часта выпадаюць 4 21 2 або 22 35=29 7 28…, тады можна выкарыстоўваць і гэта)
я меў на ўвазе, што грошы былі на зыходзе – гэта былі апошнія стаўкі. і тое, што гэтая стаўка разгарнула ўсю гульню ў далейшым у плюс ))
Гэта купленыя?)
неа, апошнія выложаныя не купленыя
Красотіца, віншую)
Дзякуй)))
spinbetter
Не думаў, што камусьці цікава.
Дарэчы, у 1XSlots і SpinBetter інтэрфейсы падобныя. З першага я выцягнуў каля 10К$ з другога пакуль 4К
Folsom Prison – NoLimit
Віншую калі гуляла на бонусныя, ад бонусаў могуць адключыць з-за такога вялікага вываду. Але тут ужо пафіг. Выведуць усё роўна
Дзякуй. Я ўзяла 150% на дэп. Адкруціла, учора 200 вывелі, яшчэ 200 чакаю. Учора ў іх увесь дзень быў збой.
Я таксама тут вывеў у іх на 14 лютага прыкладна 80к. Нармальна так слотікі гулялі
Ну ў мяне, дарэчы, дрэннавата гулялі слоты, пнг толькі больш-менш і вось гэты слотэц выручыў добра)))))
У цябе стадыя лудаманіі ў працэнтах якая?
Ды лудаманка я яшчэ тая🤣
сорри тады)
за что?)
як называецца слот,скажце калі ласка?!
Дэн,скажи калі ласка,ты часцей Слот на «доўгай дыстанцыі» дасягаеш,да добрага ікса,ці бегаеш па гульнях і правайдэрах?
калі слот “іграе” – доўгую сесію, пакуль не надакучыць: 5-20к спінаў. Рэкорд 43к спінаў за сесію)) ну а калі жрэ, то я доўга не сяджу – 100-500 спінаў, калі нічога, то на выхад
ЗАКАНЧЫВАЙ ПІАРЫЦЬ ГЭТЫЯ ФАНТЫКІ!))))))Нашы гульцы з форуму не павядуцца на гэтую лухту.паверы!
ПРЫГОЖА!