Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,722 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Красавчык.Віншую,яшчэ б аднаго 0 было збсь)
Денчик што за слот?Бачу што PnG а што за слот хз)))
Слот Golden siris
У мяне ёсць адчуванне, быццам ты заўсёды ў плюсе))) пастаянна шалёныя іксы, падзяліся фартам
Дружбан, гэта якое казіно? Пін-ап?
Не памятаю ўжо, ды і я вырашыў больш не пісаць пра казіно, у якіх выграю, а то потым прыходзяць лісты что “вы запыталі змену пароля ў казіно”
Так, было і такое, успамінаю, не раз. Ну каму гэта трэба! Я ж пытаюся для свайго аналізу, проста цікава – пін ап увогуле часта дае множнікі ад х1500, у цябе яксьці бачыў 100 на х21 і тут вось гэта мяне зацікавіла таксама. А то выціскаеш з яго добры множнік, а ці ёсць сэнс?!! За ўсю гісторыю было толькі 2 разы ў іх х950 ды х1250, здаецца і ўсё. Калі з іншымі казіно параўноўваць, то гэта ўвогуле нічога…
Денчык як заўсёды,разарвае казіно!:)))
Вось я па гэтай прычыне ніколі не гуляю па рублі,два,добры х выпадзе ,а сэнсу няма!
Шкода канешне. Хаця б рублёў па 5-10!
купныя бонускі ці так лавіў спінамі?
Ну калі зусім без грошай сядзіш, ну хаця ты, напэўна, такога не ведаеш)))))касарык два лішнімі не бываюць!)))
Ну ты прама мяне мудаком выставіў:)))
Я ж не ў тым сэнсе, што гэта не бабло…
Вядома, не бываюць лішнімі.
Калі без грошай сядзіш, хіба ў казіно дэпаюць?
А можа,ён не дэпнуў а купіў у краме,альбо далі кэшбэк.
Хз, можа хто і не ў курсе – у Риобеце ў гонар Хэлоўіна два разы ў дзень можна выбраць падарунак, націснуўшы на гарбузіну (рандом). Можа выпасці і бясплатныя фрыспіны без дэпазіту – адыгрышы з іх такія ж, як і за свой баланс. Можа і кэш выпасці з вейджэрам х10 з іх жа.
з фрыспінаў амаль 10 баксаў насыпала, але адыгрыш за свае…
![]()
Медыя ад удзельнікаБелае выйгрышнае паласа пайшла? !
Так трымай.
А мне здавалася ўсюды зараз толькі жор,у мяне так апошнім часам. Аж бесіць. Я уж думаў можа с вайной як то звязана.
Прабачаюся, са СВА:)))) А то Вова пакарае!
стаўка 12.5 выйгрыш 11310 нават ікс тысячы няма
У цябе стаўка 12,5 а выйгрыш 11300 гэта не х1100.А 904х
ён хутчэй за ўсё глянуў на баланс і напісаў
Нават калі паглядзеў на баланс,то нават 1100х не пахне,максімум 1000х)
Ды ля стаўка проста 10р і +голд бет 2.5 я пра яго і забыў