Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
141,722 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дэнчык прывітанне ўсе, хацеў спытаць у цябе: ты вось у адным слоце колькі спінаў робіш, каб такі ікс злавіць?))) І ў вампірах таксама ж па 1 лініі – мне здаецца, магілы ўвогуле нерэальна злавіць)))
Прывітанне, бывае па-рознаму, ад некалькіх спінаў да некалькіх тысяч спінаў))) ну і, канечне, я не заўсёды выйграю, гэта ж чысты рандом. Канкрэтна гэты занос у сесіі прыкладна за 200 спінаў выйшаў, а калі склаść усе спіны, сыграныя за тыдзень у ім, то думаю гэта не менш за 30 тысяч. Што датычыцца вампіраў, там шанец выпаду кубкаў па адной лініі прыкладна 1 да 1500
А як гэты слот хоць называецца?
Extra juicy
ці цікава гэта як баланс 0 ! стаўка 20Р і выйгрышу няма
Купля бонуса. З балансу 30000 р
ааа зразумеў
Можна падрабязней пра турнір даведацца? Ці ёсць сэнс у такіх і г.д., напрыклад удзельнічаць з дэпам у 10к? А то я ў гэтым не вельмі разбіраюся. Ну і віншую з мільёнам, маладзец, не прайграй яго!!))
Дзякуй, думаю ў такіх увогуле не варта ўдзельнічаць, занадта складана выйсці ў плюс у іх, і не важна, які банкрол. Я каля 200к уліў, але мне моцна пашанцавала падчас турніру
Віншую, Дэнчык.Красава.
Я ў жаху адкуль бабкі па 50-60к! заліваць у казіно і гуляць…………
Ваў) Вельмі крута) Віншую 🙂 А што трэба было зрабіць, каб затащыць так званы сетавы турнір?)
Элементарна) Люта задрачаць і маліцца, каб усе бабкі не з’елі)))
Ну ў плане – у чым была суть турніру? Зрабіць больш за ўсіх вагера або сумарныя множнікі або самы вялікі множнік? Ці яшчэ што?)
Красава, віншую) Ведаю, яго адзін стрымэр таксама круціў і кінуў, не вытрымаўшы канкурэнцыі, а гэта ты яго, аказваецца, збіваў, пакуль ён спаў 😂
Трэба размеркаваць свае сілы і магчымасці:)
Я таксама гуляў, а потым прыходзіць ліст на пошту, што я выйграў 1500$.
Што да маіх магчымасцяў – гэта Pinnacle. Там у мяне рублёвы рахунак. На экспрэссе можна падняць крыху па 10 рублёў. Я не бедны і не багаты, я разумны чалавек. Са стаўкі ад 10 рублёў!😁
Рахунак змяніў спецыяльна на рублёвы. Мяняць можна толькі адзін раз.
Пакуль ты спіш, вораг качаецца))) галоўнае правіла задротаў)))
Сэнс у тым, што трэба рабіць мора ставак. Больш ставак – больш ачкоў у турніры
Па 50 рублёў, дык раскачаць Прогматик. Але Эндорфіне трэба па 5 рублёў!
Мне рэальна вельмі шанцавала, асабліва спачатку, першыя 7 дзён ішоў у плюс, а пад канец ужо ўсё зжорвала
У выніку лям забраў і свой дэпазіт?Або толькі лям?
На Прогмате ртп вышэй, а ў Эндорфины пасля фрыспінаў адных і ў лепшым выпадку другіх адразу ступар і зліў. Добра, калі плюне на апошнім спіне. Гэта таксама залежыць ад таго, па якой стаўцы гуляеш. Павышаеш ці не! Выйдзеш у нуль па сваёй стаўцы, то лічы слот ведаеш. І так бясконца, зліў, у нуль. Добра, калі плюне ў плюс. А потым іншыя перашкоды цябе чакаюць з вывадам! Калі вагер адыграў, не факт, што табе выведуць. Трэба было перад адыгрышам правілы і ўмовы чытаць уважліва.
Там няма вагера на прыз, хз як будзе, яшчэ пакуль чакаю нарахавання
У мінус тысяч на 200 прыблізна. А прызы лям за турнір і яшчэ дропы былі, там я лічыў было 28 дропаў на суму 105к калі правільна палічыў
Дропы чыі ?