Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,324 Прагляду
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
красавец ён
Ластачка, ты мая ненаглядная, калі б я ўмеў тармазіць))
Ну вось і прама зараз тармазь))))) Ківі магу скінуць у ПП)))))))))))))
рана, менш за тысячу не здымаю, пакуль ні разу не здымаў 😜
Фіга ты, Алігарх, 30к рублёў табе мала????? Ну ты даеш, Кот, я думала, ты не такі моцны лудаман)))))))))))))))) Ну дай Божа табе занесці 1000 Бакінскіх Камісараў)))))
Віншую, вертухан!А цяпер зрабі фры.)
Пакінь грошы на Віскас!
@vxapohv Колькі разоў казалі – у той тэме каментаваць нельга!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Што тут незразумела???????????????????????
ВОСЬ ТЭМА, ТУТ І ПІШЫ СВАІ КАМЕНТАРЫ!!!
А капсам пісаць нармальна?
Гэта для сляпых людзей, якім ужо 1000 раз сказалі, у той тэме каментаваць скрыншоты катэгарычна забаронена!!!
Капсам пісаць да нармальна!!! У чым пытанне да мяне????
Хто замінусіць харона, будзе маім ворагам. Мы з ім ведаем вертупа больш чым вы ўсе, мы з ім размаўляем, мы яму дапамагаем і г.д., вы што супер крутыя хлопцы? Мінусы ставіць навучыліся? Вертуп – лох, наш лох.
Маці, ты хто ўвогуле? , не ведаючы справы лезеш… А казаць, дзе і што пісаць, гэта дакладна не ты мне будзеш указваць, зразумела? Ці табе капсом напісаць – так звычней будзе?
Ты ў свята вырашыў мне 3 мінусы паставіць?????? Ну дзякуй дарагі ты Сапраўдны мужчына!!!
А што, на цябе правілы форума не распаўсюджаюцца????
Братка да забей болт))) цётка віно відаць перакусіла ў гонар свята, таму не звяртай увагі…
Справа не ў мінусе, справа ў стаўленні, вы майму лепшаму сябру паставілі мінус ні за што, я таксама магу іх ставіць, магу і прыбраць, гэта непрыемна, не будзьце так строгія да людзей. Вярну мінусы ў плюсы.
Будзьце людзьмі і заставайцеся, не трэба быць настолькі жорсткімі да жартоў. Калі не ў курсе.
Мадэратар гэта вырашае. Не карыстальнікі.
Па-першае, я да ўсіх ставлюся нармальна! Да цябе заўсёды ставілася нармальна!
Па-другое, дзе і што я напісала не так????
Па-трэцяе, я не ведала , што ён твой лепшы сябар( Хоць гэта не мае дачынення да справы)
Вы паставілі яму мінус і напалі ў гэтай тэме, быццам ён жыццё сапсаваў сваім каментарам, я не мог застацца ў баку, бо ён мой сябар, прашу вас аднесціся з разуменнем.
Ну я паставіла 1 мінус, а вы 2 мужыкі колькі мне ўжо іх паставілі????? Ён мог спакойна мне напісаць, што не наўмысна там напісаў, памыліўся і праблемы не было б!!!! А вы проста з мухи раздулі слана! Яшчэ раз вам дзякуй за такі класны падарунак(Мінусы))))))))))))
Гавораць гэта скрын не твой а іншага гульца. Якія ў вас доказы?
Яшчэ раз, памяняў мінусы на плюсы, я проста паказаў, што гэта непрыемна.
Так можа, спачатку не трэба было крычаць і наязджаць, а спакойна абмеркаваць і ўсё было б добра, але гэта ўжо іншая гісторыя… Усяго табе…