Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,329 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А вы, калі ён ваш сябар, маглі б мне ў лс напісаць і сказаць: маўляў, так і так! Так няма ж – трэба ж паказаць сваю значнасць…. Удваіх на аднаго, яшчэ і ў свята…. Смешна да слёз))))))))
Наогул я з Вамі на “ты” не пераходзіла! Так што майце павагу і нармальна адказваць!
Наогул я з Вамі на “ты” не пераходзіла! Так што майце павагу і нармальна адказваць!
Прабачце, не мог, святкаваў свята, убачыў, як майму сябру паставілі 3 дыза і пачалі працягваць у абмеркаваннях, натуральна я ўспыхнуў. Было б за што. Са святам. Усяго найлепшага.
а калі ў курсе, то прыводзьце людзей, у жартах злога няма – гэта проста жарты
Срач) няма з чаго)ахаха
Адзін піша не там другая ўвогуле капсам піша ,я б і павесіў увогуле
што б павесіў?!
іх абодвух.
аааа тю
што тю? звычайныя будні?))
ага
скандалы, інтрыгі, расследаванні )
забойстваў няверных
менавіта
Калі пісаць правільна навучыся тады і пагаворым, а пакуль можаш сябе за яйкі да люстры павесіць толькі, інквізітар пiля🤣
Мая самая любімая тэма на форуме, нават калі не я занёс усё роўна рад, нават напэўна больш чым калі сам заношу, Красава x2500 я лавіў толькі ў DoA 2 5 скатэраў
А як так атрымалася, што пры балансе 7к ты граў па стаўцы 5р. Цікаваенька
Я таксама лавіў х2500, але ў мяне аккулы адключылі праз дзень пасля заносу, тыпу памылка сервера. І ў ўсіх сяброў таксама ў акулы не заходзіць. Ты спрабаваў пасля гэтага заносу яшчэ гуляць у гэтую гульню?
Як лічыш X500 гэта нармальна.!
А пры чым тут х500 калі ў яго х2500?
У мяне была памылка на Вегасе.! Падаецца, казіна ад правайдэра адрубіла.!
Да нет на новых аккаунт ах и кто там не заносил в акулах у всех работает почти а кто выигрывал отрубают именно эту игру
А ён як адразу ўзяў ці долбіў.?
на форуме ён і апісаў што і як
Мара кожнага гульца! 👍Віншую! 🍾🥳А на балансе засталося 1000 з дробяззю, паходу верыў!
Тры семёркі я лавіў дзень.! А тут лінія.! Віншую.!