Абмеркаванне скрыншотаў з выйгрышамі
Заносы ў казіно
|
5 August 2018
ад
AydarKaribullin
|
2,594 Адказу
|
140,316 Праглядаў
|
23 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Думаю пасля такіх каментароў туды ніхто не дэпне)з такімі ўбогімі высновамі.
был бы лям у меня выигрыш отвечаю всё бы дождался до копейки ни рубля бы не потратил.
главное было бы что ждать.
а вообще считаю если выводит контора медленно то некуй у них играть закрывай акк и посылай куда дальше пусть сами ждут уроды!
ахрэнеть
Не ну гэта фрыха адназначна!!!
Гэта было падчас фры спінаў????? Ці пасля???? Вагер х40 ад гэтага выйгрышу???
Рэальны баланс, слот даў бонус, а ў бонусе вось гэта
X570 гэта нармальна.!
Хлопцы, ну абмяркоўвайце тут. Колькі ж можна.
А ён проста па лініі палічыў ) Малады, гарачы )))
Я зноў запарыўся,добра што ты за намі прыглядваеш,дзякуй)
Вiншую ад душы з такім класным заносам! Ну гэта без варыянтаў ФРІХА)))))))))))
Я ў шоку ) як так можна заносіць жэсць )
@bablozloНу з такіх заносаў, як ні круці, але розыгрыш для форумчан трэба зрабіць!)))))) Гэта, вядома, тваё права! Але думаю, усе форумчане шчыра табе будуць удзячныя!!! Ад мяне асабіста віншую ад душы!!! І больш такіх крутых выйгрышаў))))
дзякуй! зробім))) таварышу Леніну заўтра напішу
Ад душы вялізнае дзякуй!!!! Самое галоўнае не прайграй! Ставі на Вывад , і забывай пра Паріматч, пакуль усе не выведуць!!!
Можа яшчэ Пашку таксама напісаць!!! Фрыдок))))
ну да, у мяне стаяла там 95 на вывадзе, ужо пацвярджаюць, дакументы адправіў, і вось так пашанцавала
Ну тады яны самі вінаваты, не хацелі 95 выводзіць, цяпер выводзіце больш!!!! Красаучэг, яшчэ раз мае шчырыя віншаванні!
х281 ёсць яшчэ х1000 там же, падзаляўся ў рулетцы, патраціў 40к і вынёс больш, купныя хопіць
ну шчыра я каля ляма за апошнія 2 гады зліў у казіно літаральна ўсе назапашванні і зп, усё не везла, спрабаваў нават кейсы кс го па 1000 штук ножы не дае, гэта тыпу занос такі там. І вось пашанцавала
Нельга. Бо Мамка не веліць. 😁
P.S. Колькі можна прасіць, пісаць свае ўражанні і каментарыі ў гэтай тэме а не той ?
@bablozlo Спадзяюся ты ў пари матче не гуляеш)))))) Віншую зноў з прыгожым заносам))))
Битстарз дарэчы нармальнае казіно!!!)))
дзякуй, не захацелася, вось вырашыў у битстарз кінуць крыху каб не гуляць
Ну тады з битстарза таксама выводзь! І го ў наступнае казіно))) Гуляць так гуляць)))
ёпты 2 заносы па 100к ёбнешся ёбаны рот
І выводзяць яны амаль імгненна. Згодзен.
Ікс не вялікі, але ж прыгожа))) вулкан вегас
@vertup Ну з такога заносу грэх мне не зрабіць падарунак на 8 сакавіка))))))))) Віншую са Заносам Кот!!!!!