Абмеркаванне конкурсу на самае прыгожае фота дзяўчыны
Флудзілка
|
20 October 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
101 Адказ
|
3,933 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Скажонае ўяўленне пра прыгажосць….. Хаця сёння такіх шмат((((
Прыродная прыгажосць на прыродным фоне. Галасуйце за маю кандыдатку.)))
Той самы выпадак калі вы выбіраеце Барселону , а я ФК Нефця́ннік 2)))
А між іншым дзяўчына-то сапраўды прыгожая.
Проста няўдалы кадр, і хутчэй момант)))))
Разбудзілі ў суботу ў гадзінах 7 ))) Заўважце . Штукатуркі 0)
Прыгажосць – гэта дасканалейшая аб’ектывацыя волі на найвышэйшым ступені яе пазнаванасці.
В. Пялевін.
)))
Вось чаму аддаю голас за яе. З дапамогай касметыкі і з крокадзіла можна зрабіць прынцэсу.
А штукатуркі дзе 0? За спінай?
Паважаная Італія , нідзе няма паверце )))
Та, што п’е, а тым больш тая, што курыць, ніяк не можа быць сімпатычнай…..
Гэта чыста суб’ектыўная думка….
Ды яна проста трымае ў руках бутэльку і цыгарэту. Як вы вызначылі, што яна п’ячая і курыць ? Яна вам сказала або з фота перагар і пах цыгарэт ідзе ?)))
Так, як правіла, усё гэта псуюць знешнасць (скура, пазногці, зубы і г.д.). Але ў кожнага арганізм рэагуе на такія фактары па-рознаму – тут і лад жыцця, у выніку стан здароўя, і гены, і, канечне, узрост. І ўвогуле абмяркоўваць прыгажосць чалавека як асобы ў дадзеным выпадку недарэчна. Гэта немагчыма зрабіць па адным толькі фота. Так што, давайце проста пра знешнасць.
Па твары відаць, што не першы дзень ідзе ўзліванне.
Перакосленае твар, бутэлька і цыгарэта ў руках – гэта прыгожа? Гэта знешнасць?
Выйдзіце на вуліцу, агледзьцеся, і вы ўбачыце – колькі цудоўных дзяўчат (без штукатуркі) вакол))))))
У-ух. Усё правільна. Але мы тут і цяпер, і я, напрыклад, бачу, што гэтая асоба без бутэлькі і не пасля якой-небудзь пакатухі, вельмі нават няблага. І з таго, што я ўбачыла сёння тут, чыста суб’ектыўна, гэтая дзяўчына спадабалася мне больш за ўсіх. Вось і ўсё, не больш за тое.
А я думаю, што фота магло быць зроблена дзеля жарту і, насамрэч, дзяўчына не п’е і не курыць) Альбо зрэдку, на вялікія святы!)))
Вы не курыце ? Вы не піце ? Калі так , дык чаму сваю не паспяшыліся выставіць , вы напэўна прыгажосць непісаная ??? Вы выставіце , я ацаню. Я што вы адміністратар разумею калі дам вам шчырую ацэнку , то вылечу з форума.))) Калі вам не падабаецца мая няшная асоба , то навошта глядзіце? Народ на форуме вырашыць!
Ага… И по лицу эт видно….
Ачомьцеся!!! Хіба гэта прыгажосць? Я не думаю, што хто-небудзь хацеў бы бачыць яе сваёй дзяўчынай ці жонкай, а тым больш маці сваіх дзяцей.
Калі разважаць пра тое, што гэта фота ради прикола….. Тады такіх приколаў па вуліцы ходзіць вельмі шмат.
Я б хацеў сабе такую жонку. Чаму вы прыцепіліся да маёй магчыма будучай жонкі?)))
Я не пасавалася))) Па пытанні непісаной прыгажосці – не мне вырашаць, але тое, што я бачу ў люстэрку, мяне цалкам задавальняе))))))
А выкладваць фота – не бачу неабходнасці…. Навошта?
Прабачце, калі гэта ваша будучая жонка))) Тады фота ёсць і лепшыя….
Рады перамогі, канешне). Я напісаў , што яна, магчыма, будучая жонка.)))
Ці вы баіцеся прайграць???
Вось тут пытанне вельмі спрэчнае, у 7 раніцы і ў неп’юча-некурца твар можа быць ога-ога ))) А пра прыгажосць – тут спрачацца няма пра што: для кожнага яна свая. Вось мне, напрыклад, складана судзіць пра знешнюю прыгажосць, калі на твары тонна касметыкі, бо нават рысы твару бывае цяжка распазнаць – змоеш усё, а там іншы чалавек, прычым часам нават прыгажэй ))
А мне перамога не патрэбна, яна ў мяне і так ёсць))))
Ну я вас тады віншую.))) Як жа я за вас рад. )))
Мне здаецца, у маёй лэдзі ёсць шанец на перамогу.
прыкольна,у тэме з’явілася нейкая lialia якую ніхто і не бачыў напэўна раней,да яшчэ ў тэме пра фота прыгожай дзяўчыны,яшчэ і сцвярджае што фота яна сваё не пакажа)тады які сэнс таго што яна адпісалася ў гэтай тэме?нічога падазронага?))Яна як бы хоча паказаць сябе но так што каб у яе выпрасілі фота…сіндромчык)))