Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,935 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну ў іншых бонус-кодах там шмат гульняў
Будзем чакаць іншыя промікі, дзякуй.
Вы б лепш удакладнілі ў рокенроле правілы вываду з бездэпа, бо на сайце люты трэш у правілах па бездэпах.
5. Калі бясплатныя кручэнні прадастаўляюцца ў якасці бездэпазітнага бонуса, максімальная магчымая выплатa за гэты тып бясплатных кручэнняў складае 200 uBTC (мікрабіт). Любая выйгрыш, які перавышае вышэйпададзеную суму, будзе ануляваны.
Каб зняць выйгрыш, атрыманы ад бездэпазітнага бонуса, патрабуецца мінімальны дэпазіт у той жа суме, што і бездэпазітны бонус. Вам прыйдзецца паставіць свой дэпазіт 40x, каб мець магчымасць вывесці свой бонусны выйгрыш.
Аўчынкі не вартая свечкі:
Максімальная выплата бясплатных бонусаў 300 ubtc, вам трэба адыграць бонусны выйгрыш 40 разоў і ўнесці мінімальны дэпазіт 250 ubtc і паставіць яго 40 разоў, затым вы можаце зняць.
Раней яны нармальна выводзілі, быццам толькі раз ваегерваць дэп патрабавалі, а потым, відаць, з мультамі змагацца не ўмеюць, вось іх і пашчыпалі, і ў выніку, ператварэнне бонусных правілаў у поўнае Г.
так. лухта поўная. атрымліваецца проста падвоіш, калі адыграеш. з улікам камісій бітка. деп 10 + 15 (300ubtc) і мінус камісіі. усё гэта дзеля 10 – 12 баксаў.
Так, яшчэ і квест па верыфікацыі прайсці трэба.
leon.ru
Паставіў фрыбет у 250р – акаўнт заблакавалі, пішуць, што ёсць дублікаты. Хаця іх няма.
Відаць стаўка зайграла)
Падтрымка нічога не кажа, нічога канкрэтнага. Скрыншоты прыкладаю.
А які сэнс гэта тут пісаць? Мне здаецца, у гэтай тэме коды ў казіно абмяркоўваюцца.
Я ў леон.бет 3 мульты зрабіў на спіны за деп 100р. З апошняга 10К вывеў і ўсё нармальна, галоўнае ўмець правільна мультціць.
У цябе нават пошта для мульта)), а ты кажаш не мульціў. У Gmail-пошце 17 паведамленняў? Раскажы іншаму казку пра тое, што ты не мульціў)
нічога не далі, акрамя бонаў на дэп
Тое самае, толькі дэпныя бонусы…
У тваёй шаразе таймер абнавіўся і цяпер яшчэ 16 дзён яна будзе адчыняцца. Уласна, я ў гэтым і не сумняваўся.
Ты не правы дружок 14 гадзін засталося да адкрыцця ! зайдзі ў асабісты кабінет і ўбачыш карэктную дату
Сёння круцім кола, хто забыў. Да старту казіно засталося 13+ гадзін.
Якія 13+ гадзін(мне ў чаце сказалі адкрыццё ў сярэдзіне верасня!(
Ды што вы кажаце. Ці не маглі б вы тады пракаментаваць гэтае пісьмо з просьбай пачакаць яшчэ пару тыдняў і новы таймер.
увогуле забейце на гэтую шарагу
сук, ты проста дэтэктыў,я на гэта не звярнуў увагу! ??
падтрымка кажа што гэта будзе і казіно і сацсеткав у адным флаконе)), а ліцуху абяцаюць апублікаваць пасля адкрыцця ў сярэдзіне верасня. Адчыняцца, судзячы па ўсім, у любым выпадку, бо нацэлены на адціск крыпты. Для дэпазіту – абмен реала праз Onramper (сумніўны сэрвіс без рэйтынгу, па сваіх правілах увогуле ніх.я не гарантуе). Пасля, крыпта абменьваецца на гульнявыя жетоны. Ніякіх Skrill і Neteller няма. Для СНД даступна, напэўна, будзе толькі карта і біткойн-кашалёк і якую яшчэ ліцэнзію намалююць – невядома. Пачакаўмо, жраць пакуль не просіць))
Расія там забароненая, у тым дзе трэба чакаць 16 дзён, так што забейце) Ахаха
А гэта ты адкуль інфу ўзяў? Ад каго
Не замарочвайся, код не актывуецца, у падтрымцы запатрабавалі скрыншот ліста. Не ведаю, адкуль там з’явілася 100 актывацый, міма, карацей…
навіщо тут выкладаць такія пасты пра колькасць актывацый… пакуль дацягне сюды ўжо няма актывацый…. што да чаго….
Не. Ужо троіх заблакіравалі і абвінавацілі ў мультыакаунтах. Усе трое ўзялі бон на першы дэпазіт і адсылкі яго. У ўсіх выйгрыш 30+к
таму, я паспеў, і гэты бонус ужо на іншым форуме як 3 гадзіны ляжаў) Трэба паспяваць, а не казаць людзям , навошта выкладаеш