Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,745 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Верыф карткі не просілі , селфі +пашпарт, здаецца выпіска з банка каб адрас пацвердзіць ( выпіска пад пытаннем , не памятаю дакладна))
дзякуй
Гэта дзе?
Betsofa
??
Дзе ў pinacle глядзець атыгрыш бонуса, падкажа хто?
Там без вагера
А дэпазітны вэйджар вялікі?
А ты паспрабуй верыф прайсці і без дэпазіту на біткі вывесці
Калі табе з фрыспінаў накапала, то трэба адправіць докі на пошту Pinnacle, каб рахунак верифікавалі. Потым адкроюць доступ да вываду на біток. Я 1500 рублёў перад Новым годам на біток выводзіў без дэпазіту!
На дэпе х3, здаецца, было. Калі не адкруціш, то камісія прыкладна 10%.
Без камісіі можна толькі 1 раз у месяц выводзіць.
Там галоўнае – прапіску пацвердзіць. Я вось паспорт скінуў і з паспорта ўжо прапіска не канае. Тыпа нельга з аднаго дакумента і асобу, і адрас пацвердзіць
Гэта так, асобу пацвердзілі, а прапіска з пашпарта не праходзіць. У Сбере скачал выпіску з адрасам, адправіў, чакаю.
Бан нахуй
Ну і плацёжка квартплата праходзіць. Сфатаграфаваў якасна і адправіў на пошту. Праз дзве гадзіны мне верыфікавалі, бывае.
Табе! За невежлівасць
Гэта рэфка. Выдаляй хутчэй.
Там проста акцыя прывядзі сябра і атрымай плюшачку!
так і запрашай сяброў
табя па справе паставілі, а ты ў адплату…
Замест таго каб дабром на дабро адказаць, яшчэ і незадаволены – вам і гроша не кошт; людзі цяпер зусім не ўдзячныя сталі
Ну ты адразу, як я зразумеў, не мэтышся ў сябры, а ў недругі .. з такой пазіцыяй ты іх шмат набярэш , дзякуй бы сказаў за падгон новага казіно
Якое дабро???. Запхнуў рэфку нейкай шарагі сумнеўнай і вырашыў, што дабро зрабіў?
За казіно вялікі дзякуй, дружбан, але рэфкі тут забаронены, на жаль
У любым выпадку адзін раз лепш дэпом прывязаць Skrill або Neteller. Іншая справа, калі на дэп бабла пакуль няма, то без дэпазіту на біткойн. Я ўпершыню таксама хацеў без дэпу на біткойн вывесці, але вывад быў магчымы толькі на cryptopay чамусьці, а там камісія нерэальная. Не ведаю, як цяпер. У выніку прывязаў Neteller і вывожу на яго. Адзін раз ўнесьці дэп таго варта на будучыню. Pinnacle закрывацца не збіраецца) Топ кантора.
Кантора надзейная, ды і працуюць даўно. Інфу не зліваюць, рэпутацыяй дорожаць.
Гэта персанальнае запрашэнне для сяброў і ў падзяку плюшачка мне- а ты няўдзячны кричыш што шарага не ацаніў даброту чалавека
Усё зразумела з табой. Гэта тваё нібыта казіно больш падаецца шарагой па зборы дадзеных. За гэта што, маўляў, цябе дзякаваць?