Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
600,057 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кожны дзень на пашту шлюць бонусныя прапановы па 300 за дэп з фрыспінамі, ні разу не гуляў, Тадж адтуль жа…
А чаму 8 не просяць))
Гэта прынамсі дзіўна…
Рады цікавасці едва-едва, Але ўсё ж знайшоў іх, схаваныя хлопцы з ліхтарамі трэба шукаць.
па-першае скрыпт люты, далей, каб бонус атрымаць патрэбны VPN, без яго старонка з бонусам не загружаецца, а самае крутое слоты NetEnt, на які яны даюць бонус, не працуюць. Робіш спін нармальна ўсё, другі спін ужо не працуе, вылятае памылка. Плюнуў і зачыніў.
яшчэ і тэлефон грэецца з-за іх сайта
У мяне піша, што бонус не знойдзены. #24 #422
А ты ў колькі актываваў гэта прома на Play Fortuna?
Там танцы з бубнам, сутнасць у тым, што спасылка .fan працуе без VPN, а .com закомнадзорилась, бонус ёсць толькі на .com, я зарэгістраваўся праз .fan, залогініўся на .com з VPN, актываваў бонус і вярнуўся на .fan яго гуляць))
Але ўсё лагае, нічога не працуе і ўвогуле смярдзіць гаўном))
@ayoop2517
Бонусу в auroombet ужо пару месяцаў, а само казіно хутка паляцела ў чорны спіс з-за невыплат гульцам, так што, не марнуй часу.
аўро донныя згодзен
навіщо аб’юзіць гэтыя бонусы, калі нармальныя гульцы чакаюць выхаду гэтага бонуса толькі сёння… я ўяўляю, што сёння нехта, хто чакаў яго, будзе шукаць у пасте апошнюю літару гэтага прамо і як жа будзе расчараваны, што яны ўжо ўсе актываваныя
дай спасылку ў лс дзе гэтыя бонусы даюць калі ласка
яны потым выплатілі амаль усім)
Можа, але ў скаргах усе нерашаныя, а казіно ў чорным спісе і на кантакт з латэстам не пайшлі.
я на мипедзе бачыў па 50 к вывады))
5 фрыспінаў у слоце Вегаса, цэлых 0.08 дало…
Casumo прыслаў промку на 5 фс. у слоце ад Playtech-Sahara Riches. слот не запускаўся ні на UK, ні на швейцарскім ВПН, іншыя правайдэры запускаліся. Кароче х.з., чаму Playtech не запускаўся…
у кракене не раю гуляць софт скрыпт) кажуць без дэпазіту выводзяць, падтрымка зусім нахабная канечне там, пачалі мне пасля прывітання казаць, што за мультыаккі банім бла бла ахах) агрэсія ыы, бонус вейджар 55 выводзіць можна не больш колькі далі фрыспінаў то бок далі 10р больш 10 не можаце вывесці АХАХАХ, бонус кручу кручу грошы на баланс падаюць і знікаюць у канцы карацей піша ў вас 3.5 р і ідзі накуй:D ІЗі бонус
А гэты дэп яшчэ ж трэба адыграць)))
а гэтая шляпа ўвогуле плаціць?
адыграў гэты бонус,на балансе было каля 10к,спісалася да 1к
ну думаю ад соткі не абеднею,депну праверу??
депнуў сотку,падняў баланс да 3к,ставлю на вывад – піша “нумар тэлефона не пацверджаны”
ў чаце цішыня
я разумею,што 1 верасня сёння і ўладальнік гэтага завядзення,мабыць,з кветкамі ў школу скача,але раптам😁
Я так разумею, букет для настаўніка гэтаму школьніку ты набыў😁
А я яму на сняданак грошайкі падкінуў😁
Прыйшоў такі хлапчык са школы і ўзяўся за бізнэс😁
Дакі праверылі, тэлефон пацвердзілі, штуку на вывад паставіць дазволілі (ліміт бюджэту, відаць)😁
Але лагіка ў іх скажоная. Пытаю кажу, а калі б я 10к ўпэшыў, вы б усё роўна толькі штуку максімальна вывелі? Кажуць не, тады б мы штуку з бездэпа спісалі, а на 10к вы б гулялі😵
Мда…
Ну паглядзім, ці вывесяць хоць гэтыя капейкі…
P.S. потым яшчэ сэлфі з бягучай датай і назвай казіно запатрабавалі, бо нібыта выявілі мульт. Але як ні дзіўна, пасьля загрузкі таго самага вывялі за 5 хвілін на Пиастрикс.
у joy і х не заходзіў даўно. на балансе якіясь капейкі былі. Прысылалі паведамленні, што спішаць калі не зайду і не будзе нейкіх дзеянняў. жадана деп. Забіў, ну куды тыя капейкі. усё роўна не зайшоў. За тры дні да спісання прыслалі апошняе папярэджанне, але ўжо з бонусам у Сакуры па 10р за спін. там і там 540 + 480 з фс накінула. вэйдж 40. Малавата, але лепш уж так, чым дэпіць. Хто таксама доўга не заходзіў, і шлюць папярэджанні, цягніце да апошняга, можа таксама бонусам будуць заманваць))
У колькі па маскоўскім з’явяцца спіны? Заходжу – яшчэ няма, дэп быў тыдзень назад
хз – спытай у іх у чате ў падтрымцы