Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,771 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так у мяне малы катае ў іх, у прынцыпе грошей не просяць, на аўто ставіць і круціць на марожку…😁
гэта так не працуе)))
ну з коламі бывае, круціш і круціш, думаеш толькі калі гэтае ёбала скончыцца, але гэта відаць як адзіны +ЕВ (як ты напісаў) варыянт)
да ясна ж яны там штосьці круцяць, каб усім штосьці перападала, я даўно прыйшоў да такога вываду, у мяне двойчы ўжо было – наўрад ці гэта супадзенне, па 4-5 месяцаў зусім нічога і блізка да прызы не трапіць і раптам бац двойчы праз дзень – і ў прызах..
ну нармальна ж, я не ведаю, чаго вы незадаволены..😁 вось майго малога
У цэлым так, катаць сацыяльку +ЕВ бясспрэчна. І калі б я граў толькі ў покер, а ў казіно перыядычна не заходзіў так сама, то я б яе і катав, бо ўкладанняў не патрабуе, а грошай якая-ніяк капае. Але тупа не перажыву болей, калі чарговы х1000 будзе на фанты. Бо па сутнасці гэта ж ліцэнзія. Так, яна дэма, але слоты працуюць так жа. З такой жа частатой ловяцца вялікія віны, як быццам бы і на свае. Дык адзін паважаны мудрэц нядаўна сказаў: “Ён табе на фанты яшчэ і не такое намалюе”, але хай лепей ён мне малюе на мае )))
Калі на марожанае, то святое справа крыху павінаць 20 хвілін у дзень) Ды і да таго ж можна і не сачыць, камп толькі займае ненадоўга
Так. Паранаіць не хочацца, але рэпутацыя Pragmatic і так не зусім крышталёвая, таму наводзіць на пэўныя думкі пра падкрутку.
А як працуе?))
а, ну што Прагматык фуфло гэта зразумела..
Я паказаў самы “прыбытковы” акк. Там у месячным турніры 4-е месца, у мінулым лістападзе ці снежні, не памятаю.
На астатніх, як у твайго малога. 150$+ за амаль 4к турнікаў.
Бедны малы, у мяне турнікаў у 3 разы менш, а прызавых амаль столькі ж. Чакайце пераап) Дыстанцыя верне )))
дарэчы таксама аб гэтым кумекаў, гледзячы на скрыны ў іхнім дискордзе. хутчэй за ўсё мелкі павінен злавіць першае месца ў месячным або тыднёвым турыку, тады ўсё роўна будзе, па колькасці адкручанага і прызоў..
Так, верне толькі ў штомесячным або штотыднёвым топ-5, няхай не прапускае)
??
рандомна
на бетсіці у ўкладцы выводы няма ніякіх варыянтаў… глюк ці якія-то ўмовы не выкананы
тая ж хрэнь, напэўна дэп трэба..
Ды не, не трэба, яны на дом прывозяць з аркестрам)
добрая жарт, праўда дзе платэжкі на вывад, цяпер заліў праз цупис 10 адзін хрэн платэжак няма ў выплаты..
Хз, учора ўсё было, аб’юз пайшоў канкрэтны, напэўна прыкрылі.
да не, бонусу не далі, на старонцы вываду пусто
У мяне ёсць.
а ты выводзіў што ў іх…???Можа, у мяне няма плацёжак, каб нешта выводзіць – пакуль няма чаго…😁
Так я падумаў ты пару лямаў падняў не можаш зняць) Выводзіў.