Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,345 Адказаў
|
602,136 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да мля з гэтай Баварыяй і касара не падняць якія лямы, заўтра якая-небудзь Рома аблажыцца..
даюць
даюць 10 поінтаў і больш нічога, прошу удалите эта тема т.к реклама
🔗
яго ў боте проста выдаюць
Што тычыцца бикингс за голас на асках – КІДАЛОВО, толькі атрымальнікам ліста. Залупіўся ў чаце, паабяцаў скаргу, яны запужаліся і далі спины.
Я ні 1 дэпа на абодвух акаўнтах не рабіў. На абодва лісты прыйшлі
А ты прыколіст пра біткінгз)
А гэта дзе – у кліенце ці праз сайт трэба?
мае прамо ў правым ніжнім куце, а там дайлі фрыбай
🔗
для атрымальнікаў ліста толькі
Гэты код працуе толькі для атрымальнікаў ліста і для тых, хто ў іх белым спісе па пошце. Так што пустая трата часу…
Раней атрымліваў па гэтаму коду бонус. З бонуса максімальны вывод не больш за 50 баксаў. Рахунак быў у бітках, набіў да 1mbtc(~55$), хацеў вывесці, а аказалася, што вывад біткоінам ад 5mbtc(~300$). На пытанне, як вывесці максімалку 50$ з бонуса, калі мінімум у бітках 300$, саппорт толкам не растлумачыў, яны мне ніхера не былі рады. Можа і спісаліся б потым пры вывадзе, трэба было рабіць рахунак у баксах і хз як у іх з вывадам увогуле. Карацей зліў і забыў.
Тожа чакаю верфі.! 24 гадзіны напісана.! Паглядзім, пабачым.
слот бунго мне этот провайдер и так не нравится тут дк енще из 50 спинов 0 попадний ,фрибет толжне слит
УВАГОЎНА ЧАКАЎ ДАЎЖЭЙ + МУТАРНА З РЭГАЙ БЫЛА ТЭМА, МОВЯЎ НІК АБАВЯЗКОВА З МАЛЕНЬКАЙ ЛІТАРЫ, ІНАКШ ПАМЫЛКА І Ў СОТ НЕ ЎВАХОДЗІЛА…
трэба было гуляць у слотах, дзе назбіраюцца ачокі, вайлды або бонусы, а потым дэпаваць і рэальныя грошы круціць!
Або, калі заўважалі, вы ўлавілі бонус, але закаталі ў слоце ўсё ў нуль, дэпаяце яшчэ раз і гэты слот або іншы слот правайдэра аддаецца з бонускай. Калі самі не гулялі – у стрымероў шмат прыкладаў, так што гэта працуе.
А як фрыспіны атрымаў? Верыфікавалі, а ў слот зайсці не магу, грошы просіць)) Бонус адразу пасля верыфікацыі налічылі?
Калі што, вывад там толькі на карткі ўкраінскіх банкаў, так што хто такіх не мае, не марнуйце свой час
галоўнае, каб выплачвалі
Leader.бет
У чаце сказалі.!
Зачыніце ўкладку папаўнення дэпазіту. Таксама хачу папярэдзіць: калі вы знаходзіцеся не на тэрыторыі Украіны, то не зможаце ўвайсці ў слот-гру.
Так што Расія міма.!
не ведаю, у мяне ўвайшло праз VPN, але дакладна не украінскі, ды і пра Расію нічога не казалі. сваё ўжо накручваюць лейтоўцы)
🔗
мяне ўвогуле ні разу за год нічога не прыходзіла, блін )
впн ,ну я адразу казаў калі кідаў што па адным водгуку вам сюды тусануў так, каб не царапаліся ??
Я спампаваў VPN украінскае прыкладанне і ўсё нармальна, справа на 2 хвіліны
А толку ? Вывад як казалі вышэй даступны толькі на укр-карты.
Там жа яшчэ Advcash ёсць.