Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,309 Адказаў
|
600,146 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну вось 100р зараз ёсць деп к ім праз piastrix. депайце і будуць вам спіны без вейджара па панядзелках)
Я да іх усяго праз Crypto Wallet унёс 33.74 руб) Яны прасілі деп для вываду, я паджартаваў і унёс да іх у DOGE. Такі абуз, напэўна, хутка закроюць яны) Дарэмна я вам гэта напісаў.
Депаў не было , адпаведна і спінаў няма. Хацеў депнуць 100 праз пиастрикс а там папаўненне самога пиастрикса праз киви ад 200. Пытанне , хто мне памяняе 100 киви рублёў на 100 пиастрикс?))))
А тэрміны акцыі дзе прагледзець, хто ў курсе да якога числа?
Даўно ў іх так, проста не звяртаў увагі на гэтае казіно.
А колькі яшчэ па часе будзе акцыя, не ў курсе? А то там не зразумела па тэрмінах, хоць дэпну 200р – не вялікія грошы за магчымасць атрымаць фрыспіны, а вывад хуткі, выводзіў ты? Акк, дакі трэба пацвердзіць?
Ну пакуль ёсць акцыя депай) як скончыцца даведаешся. Дакі не вельмі хутка правяраюць, на piastrix у працягу гадзіны вывелі.
мне ў гэтага правайдара не шанцуе, яшчэ даўно калі Патіпокер раздаваў фрыспіны або акцыя па карце “націсні карту – атрымаеш прыз” заўсёды насцілаў капейкі.
Хто скажа: у Соцалцы ў коле праз раз выпадаюць аватары – на які чорт яны патрэбны і што яны даюць? Хачу ўжо грошай у коле, а не вось гэта ўсё.
Я за год там усяго 1 раз выйграў 10 еўра. Там нейкія боты вечна перамагаюць з неадэкватнымі заносамі, як па мне, каб не рассыпаць бабкамі налева і направа.
Гэта кола наёп нейкі. Шчас раз 15 круцнуў і толькі раз амаль выпаў кзш.
А ты думаў, што табе праз раз там бабкі будуць выпадаць? Ну так, тады сапраўды нае5??
Праз дваз. 15 разоў запар міма, яшчэ кола як-то дзіўна дрыгаецца??
Ну і што. У мяне і 20 раз запар было.. Падалі пойнты, білеты розныя. Потым жа з аднаго разу кэш выпаў.. Такое адчуванне, што табе хто-небудзь там павінен.
Паўтара года гульні, 0 прызавых там, 0 грошай з колаў, ты пра што, сябар, з 15-га разу амаль выбіў грошайку кажаш? Так ты яшчэ ўдачлівы)
Дзіўныя ў цябе адчуванні
У сацсетцы выграў усяго 65 еўра,з другога акка 60,а з трэцяга ніяк не магу трапіць у прызы)карацей з трох акаўнтаў у гэтым годзе ні разу не выйграў(
У сацсетцы як увялі гэтыя доўбаныя штодзённыя турніры па квітках, цяпер у скрынях адны аватары і хрэн “голден тикет” выбіць. У колах за 4к поінтаў такое ж гаўно. Ці сапраўды ніхто не заўважыў.
Па голд білетах калі ў першыя дні ў прызавыя месцы не трапіў, то потым і спрабаваць не хочацца, тупа не пускае. куля 8к месцаў. Раней пару раз у месяц стабільна нешта зрываў, а пасля Новага года п***ц пачаўся. Без мульта вывёў пакуль 235€ і згодны, лепш бы замест штодзённых білетаў дадалі кэша болей на карты, а то за 2500 турыкаў, толькі адзін раз 10-ка выпала і то міма ??
ну вы ўжо заеліся, гаспада за 2500 турыкаў вывелі 235 еўра і мала табе…))) У мяне за 4027 турыкаў вывядзена толькі 145 еўра і не скарджуся, людзей ведаю – 2700 адкруцілі і вывелі толькі 20 еўра… Апетыты паўбавіце на халяву..😁
кожную тыдзень у скрынях лавлю па 2-3 білета мінімум на штодзённыя турніры, не ведаю што ў вас там…Але выграў у штодзённым турніры толькі раз 10 еврэяў…У іх трэба пачынаць шпіліць ноччу з самага пачатку, а то калі прачынаешся, там з ночы ўжо па 100К набрана і вышэй і лавіць ужо няма чаго..
эх за 1828 турыкаў усяго 240€ 😁
у мяне ўжо паўгода як адразало) а так агульная сума выводаў ад іх ледзь не адзін у адзін
Я не магу у месячном ніяк у прызы патрапіць быццам тыпу увесь месяц наперадзе , але зусім ніяк))))))як адрэзала рыли
Не хачу заходзіць на сацалку, навскидку адвярце пад 1000 турыкаў, вывёў каля 100 еўра, але больш туды нават заходзіць не хочацца. Мала таго, што EV прапальваеш усё, бо прызі толькі ад х1000, а я як гульец у покер разумею важнасць EV, лепш я гэты х1000 на свае споймаю, сэнсу будзе куды больш. Да таго ж я непагана тыльтануў, купляючы на ўсе койны шмат месяцаў запар апошнія колы легендарныя, імкнучыся выбіць кэш. Пакруціў каля 50+ разоў. Ні разу кэш не ўпаў, я плюнуў і перастаў на сайт заходзіць
стала цікава, свае статы паглядзеў у іх і ўжо паўгода як міма прызоў)
Дык я не пра штодзённыя турыкі ж. Залатыя да мінулага месяца вельмі часта выпадалі ў скрынях любога годнасці, а цяпер усё, адныя аватары па 5-м кругу ўжо.