Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,139 Адказаў
|
589,074 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у іх ёсць люстэрка?даўно там зарэган,года два не заходзіў
хз з VPN Нямеччыны заходзіць норм, для новых гульцоў ток акцыя
Вагера няма, я ўжо двойчы выводзіў. Сёння ў фіна дало 2 баксы, потым падняў у кніжках да 10 і пакідаў косці да 20 і вывёў. Пайшлі з жонкай у лес, узялі шашлычка, бельгійскага піўка … ммм…
Мне, калі ласка
Дэпазіт і вэрыфікацыю патрабуюць?
Верифікацыю не патрабуецца! Скажу так я адыграў бонус але потым прайграў! на вывад не ставіў! Так што я не ведаю патрабуецца дэпазіт ці не
а калі б не набіў 20 еўра, тады шашлычкі і бельгійскае піва адменяецца…😁
На конт верифікацыі. За 20 баксаў верифікацыі не патрабавалі. Вывад быў на карту. Вывялі за 15 хвілін. А з іншага ака выводзіў больш за дваццатку на Skrill, то запатрабавалі докі.
Дарэчы, хто пытаўся пра ДОА 2 на піннакле – чаму няма. З’явіцца 29-га.
Давялося б за свае)
а што, дрэнны слот?!
так я наадварот, маладзец што назад не заліў, а на прыродзе адпачыў, жонку парадаваў..
слот хоць і нармальны, але ён люта дыспавы, з іх 3 спінамі, што пастаянна выпадаюць у коле, там лавіць няма чаго..😁
аск, ды я ў іх зарэгістраваўся – яны мне абяцалі 7 спінаў, а бабкі не даюць і спіны не далі
Гэта адкуль выводзіў? З Pinnacle?
Pinnacle.!
яны канешне мудрыя хлопцы. Прайходжу там верифікацыю і яны на гэты час закрылі доступ да ставак і казіно. Значыць і фрыспіны ў слотах нельга будзе адкруціць. Якая нейкая дзіўная палітыка трохі
Так там на скрил і біткойн без верифы і без дэпа, здаецца, выводзілі. ужо правілы новыя, паходу.
На біткоін дакладна верифікацыя патрэбна, таму што кнопкі вывесці не будзе. У мяне рублёвы, Skrill няма.! Нічога сказаць не магу.! Там толькi адзін раз можна валютны рахунак памяняць.!
Відавочна зноў выходныя даюцца ў знакі, альбо я цвярозы і ніхера дагнаць не магу , круглае з чырвоным змешваць , звычайна не мяшаю беленькае з чырвоным ну стараюся, а так удачы ўсім ! Прачытaў ветку настрой паднялі дзякуй хлопцы!??????
??
Кінь піць бро?? я кінуў, адчуваю сябе выдатна, галоўнае галава не баліць пасля бухання))уже 14дней не п’ю)месяца два не буду піць.Но это не точно))
Другі слот у свеце, калі не памыляюся, па максімальнай іксовцы.
Я заўсёды, калі выйграў мінімалку на вывад, звычайна дваццатку, то адразу на вывад. Мы ж прыходзім у казіно дзеля выйграша. Выйграў – вывадзі.