Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
588,920 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я адзін у Пінакле не знаходжу слот Dead or Alive 2 ні на ноўце ні на айфоне…
З ноўта і ў мяне пошук не знаходзіць dead or alive2, толькі з’яўляецца першы dead or alive, дзіўна – а як жа промо акцыя з 29 па 31, першага дня фрыспіны ў гэтым слоце?? а з мабільнага месяц лагініўся, заходзіў без праблем і гадзіну таму, а цяпер спасылка не робіць і ў телеге з люстэрка не грузіцца..:( не магу праверыць з мабільнага..
Можа 29-га з’явіцца?
такая ж хрэнь
Скіньце ў прыват працоўнае люстэрка Пінэкла
Не ведаю, будзем чакаць і спадзявацца 🙂 час пакажа.
Мне здаецца, што заўтра на піннакл будзе іншы слот і іншае кола. І так да таго часу, пакуль не прыйдзе дзень ДОА)
https://betvoyage.com/private/questionnaire/ Хлопцы хто ведае адказы на пытанні? я там не гуляў , нейкі бонус якісьці дадуць
а дзе слот Dead or Alive 2 не кажуць..???😁
Які то вегас? Мяне ні з аднаго VPN не пускае
Хлопцы, падкажыце каналы ў тэлеграме стрымераў, дзе публікуюцца ўсесякія промікі на абмежаваную колькасць актывацый з добрымі ўмовамі і нізкім вагерам. Напрыклад, як у данлудана а-ля 500 рублёў за дэпазіт у 250р і падобныя. (не рэклама нікога)
Вы не маеце дазволу выкарыстоўваць гэты купон. Дэпазіты былі.
я хз.. мне на пошту прыйшоў ліст
вось кнопка “забраць фрыспіны” у лісце :
ПРАМЫЯ СПАСЫЛКІ ЗАБАРОНЕНЫ
ой сорры… я не ведаў..
ДУмаў толькі ў “Бездэпазітных кодах” нельга іх пісаць…
Зразумеў, дзякуй! Значыць індывідуальная прапанова, атрымальнікам ліста, у мяне няма ліста і адпаведна фрыспінаў 🙂
У мяне актываваўся купон, дэпы былі, але vegasavtomati ў сваім рэпертуары спіны капеечныя ..
Теж дэпазітаў не было. у падарунках фс былі, толькі не 50, а 25 у іншым слоце па 1руб за спін. Там быццам за падпіску ў телеге 50фс абяцаюць х.з. лісты таксама не атрымліваў.
У іх у телеге так ёсць бездэп 50 фрыспінаў па рублю.Учора выйшаў пост і дзейнічае да 28 сакавіка. А за падпіску на телегу гэта асобна напэўна.
Зарэгістраваўся ў казіно суперслотс далі 10 фрыспінаў нават без пацверджання пошты і тэлефона і без запаўнення профілю. Сёння раніцай прыйшло яшчэ 25. Але спіны ў рублях. Хрэн што выйграеш)
У мяне гэтага няма, але піша вось што:
Атрымлівайце асалоду ад гран-пры бясплатных спінаў 27 і 28 сакавіка!
У гэтым годзе сезон «Формулы-1» пачнецца ў Бахрейне 28 сакавіка, а ў казіно Pinnacle у гонар гэтай падзеі вы зможаце ўзяць удзел у гонцы за бясплатнымі спінамі!
Проста загрузіце гульню Drive: Multiplier Mayhem 27 або 28 сакавіка, актывуйце міні-гульню Grand Prix, у якой ад вас будзе патрабавацца абганяць іншыя аўтамабілі, і атрымаеце да 30 бясплатных спінаў.
Ці ўдасца вам адзначыць гэтую выдатную ўзнагароду на вяршыні п’едэстала?
Гэтая акцыя праходзіць з 00:00 27 сакавіка да 23:59 28 сакавіка (па ўсходнім паўночнаамерыканскім часе) 2021 г.
* Прымяняюцца ўмовы і палажэнні.
у Фінна кола чэкні
Ёсць! А ў аб’явке што вышэй скінуў, знікла кудысьці)
А там вагера няма на выйгрышы з фрыспінаў? Што-то не ўбачыў нейкага бонуснага рахунку
У такіх акцыях у іх фрыспіны без вагера. Вось калі спіны з буйной стаўкай за дэп , тады з вагерам.
кола дзе даюць фрыспіны ад 3 да 20 фрыспінаў там вагера няма! Проста колькі выйграў усё тваё но там як пашанцуе ! 0 рублёў таксама можна атрымаць
Каму 5 еўра c 1X wager , за рэгу на LuckyDino казіно, ёсць спасылка дам ў асабістку, тут нельга, Макс вывад 200 еўра
Бонус для Расіі даступны.