Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,144 Адказу
|
589,261 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гульцы з Расіі і Украіны не змогуць зняць гэты бонус. Спецыяльна спачатку пацікавіўся ў падтрымкі. Толькі ў забаўляльных мэтах. Таму не варта марнаваць час.
Украіна там нават у правілах у спісе забароненых для рэгістрацыі, але Расіі і іншых СНД не бачыў там.
Ага, я зарэгістраваўся не пацікавіўшыся, мне нядрэнна так падсыпала.. Круціў круціў, потым яшчэ падсыпала, ужо мусіў быў адыграць усё вырашыў глянуць адыгрыш, ніякай інфы. Захожу ў касу, а там зняць і не пахне) увогуле няма такога меню) толькі папоўніць XDD
У выніку зліў усё на макс-бэце)
100 долараў) ага зараз далі нам прама , не бывае такіх бонусаў для СНД у 99% выпадкаў лажа будзе
Там макс. вывад 100 долараў, таму для іх не ўяўляе ніякай небяспекі нават калі тысячу даш. Раней яны давалі 300. Хоць гэта зусім невядомае казіно. Бачыў у Google, у мінулым годзе раздавалі 300, але на казіношных сайтах аглядаў пра іх няма. Відаць самапал нейкі.
у пинакле сёння ёсць фрыспіны?Хто ведае
finn
Сёння на тым жа слоце, што і ўчара.
27-28 сакавіка 2021 г.: Finn’s Golden Tavern
Рэбята на заўтра адразу пішу у каго слота Dead or Alive 2 не будзе, стаўце англійскую мову і ўсё з’явіцца
Ну што, тры спіны каму наваліла х стотыщ?
У рускай версіі запускаецца са старонкі акцыі. У мяне пошук не знаходзіць, але праз акцыю слот запусціўся.
слот запускаецца, да канца прагружаецца і ўвогуле нічога не адбываецца, на карцінцы NetEnt вісіць
хз ў мяне ёсць у промо гульнях
Увогуле запусціў, занос х25000 не атрымаў 😁
па губах вам Доа павадзіць два дні а не ікс люты… шанец што ён дасць бонуску з трох спінаў, як у армян у Рускім лато нешта выйграць, 1 на мільён..😁
Даў з 1 спіна, узяў левую, 57р аж наваліла
ну ты прама святы – з 1 спіна 3 скатэры злавіў..😁??
Якубовіч і яго цудоўны барабан, накруцілі не больш не менш роўна тры спіны. А вось гэтыя 3 неверагодныя спіны. Насыпалі – зіро !))) І гэта стабільна за ўвесь месяц фрыспінаў. Выключэннем у першы дзень 27ч слота finn – 20 спінаў з барабана, а з 20 спінаў -75р. усё)))больш я не бачыў))
хлопцы круціце колькі хочаце, але NetEnt ужо не той, прададзены прыбалтам у Evolution, цяпер у іх слотах круцяць усё, што хочуць, усе каму не лянота, ад гэтага і дае стабільна 3 пустых фрыспіны…
быццам у DOA ёсць розніца ў самой бонусе колькі ён дасць з 3 і 5 скатараў. ды і Амерыку ты не адкрыў, даўно зразумела, што DOA дае камусьці раз у паўгода
Мне вось 26 або 27 далі на слоце Kitchen (NetEnt) 4.56 еўра, а ўсе астатнія па 3 спіны (у нуль, поўная лухта, ну і тым больш ад доа чакаць няма чаго.
Віцьку ў стрыме выпалі дзве бонускі на х15к і х10к або каля таго, не памятаю. За адзін стрым.
Ахах. Топ
Пінэкл доа 2 даў 20 спінаў наваліла амаль 200 рублёў хапіла на 150 спінаў і ніводнай бонускі(
Абідна(