Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,260 Адказаў
|
597,241 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Та год не депаў, а тут завалілася тры непатрэбныя еўра на Скриллe, вось закінуў Іммортал на капейкі пакруціць. А так-то, па-мойму, не самае дрэннае казіно, прынамсі, раней такое было.
Раней было, а цяпер – лайно.
У Ваваду лепей дэпнуў бы.
Хапнуў сёння раніцай у сацсетцы – Добрая навіна! Легендарнае кола прызоў узнагародзіла вас прызам у €25 прыз! Кагосьці выводзілі ў чацвер на той жа тыдні ?
Толькі на наступным атрымаеш. Яны складваюць спісы выплат у аўторак.
Ты жартуеш.
Лепш у ваваду депні.
Хацеў з Neteller туды 12 кінуць а як аказалася мін. дэп.20.так што
а як знайсці тавары, купленыя за поінты ?! калі даўно купіў фрыспіны, а куды яны дзеліся не ведаю не гуляў !
З Neteller – так, мінімум 2000 руб.
А са Skrill 50 руб можна дэпнуць.
Уверсе злева націсні на баланс пойнтаў. Цябе перакіне ў краму, там ужо сам глядзі, што да чаго.
Калі купляеш фс, там павінна быць напісана назва слота.
Гэта, канешне, твая справа. Але я асабіста адпісаўся ад рассылак і не заходжу ў гэтыя лайноці.
питушитсу гэта разам з вегасам ) 0
Калядныя фрыспіны для вас!
Без дэпазіту!
Промакод: 03ONBR1LZB
Умовы:
Узровень: ад Новачок x2, Стаўка: 25 RUB, Кэшаут: 1000 RUB, Вейджар: x50.
питушитсу это вместе с Вегасам ) 0
xH9 , ДУМАЎ, ШТО НІХТО НЕ МАЕ ГЭТАГА СТАТУСУ 😁
Мабыць нідзе не адлюстроўваюцца. Пытай праз саппорт. Хоць ён там адмарожаны. Нейкі раз прабаваў адмяніць праз іх пакупку фры спінаў, але так нічога і не дабіўся.
Жлобы. Год таму адключылі купоны, вось думаў можа пасля дэпа ўключаць, але фіг там. Проста бачу, даюць купоны на сотні спінаў, вось і вырашыў аднавіць актывацыю купонаў, лішнімі не будуць.
У мяне х1 . Таму ніяк
будзе супер калі ўсе адпішуць у каго што.апавяшчэнні на пошту так то прыходзяць.пра гэтую важную інфу
у ўсіх х1 ,акрамя прыхільнікаў вулканаў я думаю))
так, гэта помыйка гэта казіно
тры депы па 500 руб. у які слот не зайдзеш усё ў мінус ніразу х10 не ўбачыў
падкажыце што за сацыялькі? куды пісаць іх ці што. соры што не па тэме
Socialturnament сайт – зайдзі, усё зразумееш
Хлопцы, як гэты казік boo? Некікім цудам адграў гэты ваґер x60 з 2 еўра. Сядзеў круціў 2 гадзіны, потым периф і далей 2 гадзіны. Засталося 10 еўра пасля адыгрышу, але як бывае мін вывад ад 20 еўра. Па выніку зліў усё да 1 пендоса, шчасна рулетка стрэльнула. З стаўкі ад аднаго прынеслі мне 34 на рахунак. Напісаў на пошту, кажуць мін дэпазіт 10, макс вывад 100. Пра вэрыфікацыі ні слова не было. Вось пытанне – стаіць дэпіць і плацяць яны ўвогуле?
не ў курсе што за фігня раней па білету гуляў у гэты турнір, цяпер заходжу па білету, стаўка 100 бачэй і пішуць тыпа не можаце гуляць, што за фігня, выпі рюмочку какава, дык мне тады залаты білет, калі не магу гуляць?
🔗
Можа ў чат трэба пісаць. Паспрабуйце, мне лянота)
Так ты стаўку то ўручную змяні на 1 бакс і ўсё
цінитель )