Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,331 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
навіщо ,ты што там бонуску браць над
калі соцык)
Як ты ў яго гуляў, калі не ведаеш, што ў гэтым турніры 10 бонусных раўндаў, а не 250 спінаў.
У Бонанзе не быў год,пароль не падышоў!
Код увёў,атрымаў 5 фры. Вагер 40.
Па Бонанзе былі кепскія водгукі па вывадах ,таму апошні год не дэпаў туды.
Гэта трэба купіць бонус за 100 бачэй,10 пакупак табе даюць на 1000 долараў.
так, таксама чуў бедаказік
точна, заплутаўся малёк, гэта ж штомесячны турнір
то бок я дарма білет сюды патраціў?гэты турнір трэба ўкласці свае 100 баксаў?
Заходзь яшчэ раз у слот і націсні зверху злева buy купіць і будзе ўсё ніштяк.
шо там рабіць свае бабкі трэба нясці?раней як-то граў у штомесячным турніры там проста па білету 250 спінаў і круціш хто больш ачкоў набярэ
о спрацавала,дзякуй
так нічога не змянілася ўсё так жа) свае бабкі не патрэбны)
Мяне ўвогуле забанілі. Мультаў няма. Пароль аднавіць не магу. Піша e-mail не знойдзены
у мяне так было ў пары казіно,больш за год не рабіў дэпазіт,можа і больш за два
Выводзяць. Тут абмяркоўвалі вывад з падрабязнай працэдурай. І іншыя людзі таксама рабілі вывад.
🔗
блять, ты ж не першы дзень на форуме? і як пост не ўмееш афармляць, так? нахуй нам тваё, хер зразумееш якое, і яшчэ па-англійску ліст?
У 777slotsbay усё, што з фс накідае, гэта без вейджара і калі верыць саппу пасля 20 $ дэпа, можна ставіць на вывад або працягнуць гуляць. Фс далі ў бетсофце, слот не айс але 8 еўра з капейкамі выдаў. Мож каму паашчасціць адразу занесці з фс, то можна і вывад рабіць. макс. ?? $
што за ешкі, крошкі ?? а які слот быў? мне 0,30 $ дало ха-ха, то бок у непарадным слоце па капейцы, джокерскім
дзякуй за пераклад ,ЕСТЬ проста індзейцы, якім нічога не хочацца _))) а я хацеў, каб проста больш пасьпела зайсці )
Ну значыць усім у ім налічваюць. Jumbo joker. Там калі лінія джокераў выпадае, яшчэ фс і норм можа насіць/насыпаць.
Вы б тармазнулі б крыху.А то бачу матам як верш чытаеце) калі МарияКонор убачыць вам ўсім бан прыляціць.Так што субардынацыю трымайце.
Зразумеў ,я яе ўвогуле баюся????
Аднак у рамках нашага рэгулярнага працэсу праверкі вывадаў мы заўважылі, што была зроблена шэраг ставак, якія перавышалі 10% бонуса, залічанага на ваш рахунак. Згодна з Палажэннямі і ўмовамі бонуса, гэта не дазволена.
Як лаяльнаму гульцу на нашым сайце, нам усё ж такі ўдалося зацвердзіць ваш вывад. Аднак мы пакідаем за сабой права адмовіць у будучых запытах на вывад па падобнай гульнявой актыўнасці.
Дзякуй за разуменне, і спадзяемся, што вы працягнеце атрымліваць задавальненне ад нашага сайта.
Сёння напісалі, што я на 10% вагера парушыў правілы) хз тыпу круціў не там ці што.. Але вырашылі пакінуць мяне ў спакоі і не адабраць выйгрыш) Аднесліся лаяльна да гэтай сітуацыі, за гэта РЭСПЕКТ!! Адправіў дакі паглядзім! вывад быццам зацвердзілі на netteler дэпал з яго ж.
якая гэта кантора, каб быць у курсе? лянота лістать уверх)
Індзеец а ты першы пост прачытаў у тэме, у якую постыш? Ці табе пох@й на правілы?
????????
Ну ты прывык у школе, к рэжыму. ўвесь жыццё вучыўся – па правілах ?) правілы для таго і створаны каб іх парушаць, каб выходзіць з той зоны, па якой поўзe статак )) . галоўнае каб усё было прыгожа і адэкватна .????????
Напіўся – вядзі сябе прыстойна , нам тут хамоў не трэба , мы самі хамі .