Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэты кот увогуле для новых.
та не, не для навічкоў я ў снежні рабіў дэп мне актываваўся плюс я атрымаў 200 фрыспінаў на дэп так я іх кожны дзень піда.расю што слоты не гуляюць вось яны розныя плюшкі яшчэ даюць, а так, па мне – гэта сметнік, колькі дэпазітаў ні рабіў усё ў ноль без падваення
Не для новых.Толькі што актываваў.Зареган там даўно,дэпы былі.
Як правільна ён пішацца?
Я з вялікімі літарамі напісаў CHIP
У чаце даведайся,атрымліваецца замест цябе ўжо хто то актываваў.
У чаце ўвогуле сказалі, шо на іх рэсурсе няма падобнага прома
у мяне таксама працуе гэты год
у мяне актываўся, плюс яшчэ бясконцыя фс завісалі на 20 секунд
Бясконцыя спіны на 20сек былі пасля НГ,значыць ты іх не актываваў іх,хоць актывацыя на 29дзён была,не дзіўна)
Не флудзім у тэме бездэпы!Абмеркаванні тут.
Памятаю, актываваў гэты код ужо калі зарэгістраваўся. Дэпаў не было.
так гэта тэма пра абмеркаванне кодаў і іншых фігавін казіно. код CHIP ён не для новых гульцоў, працуе ён у ўсіх але толькі 1 раз
скінь скрын
Юра не флудзь!Абмяркоўваем тут, скрын зараз скінуць.
Чортова ГФ, за год рабіў дэпазітаў 4 па 500 рублёў, вывадаў не было, срачныя фрыспіны браў заўсёды, накідвалі яны гавно, ды нават вагер ніколі не адбіваўся.
Цяпер сума ўсіх вагераў на гэтыя фрыспіны вісіць у профілі, новыя фрыспіны нельга актываваць!
І які сэнс мне рабіць дэпазіты і браць новыя фрыспіны, калі там купа старых сум скумуляваная і не адкручаная? Дэбiлы, бля
Е*аны рот гэтага казіно
Такая ж сітуацыя, я ўжо нават не чытаю іх пашту. Бо ўсе бонусы – поўны шлак
То ў іх глюкі. Я ўчора закінуў 260 рублёў пры нулях на акаўнце, пагуляў гадзіны тры, баланс 280 р, заходжу ў акаўнт, а яны ўсе бонусныя і вагер тысяч 16. Я ў сапорт напісаў, што за справы, так праз пару гадзін вагер абнулілі і баланс пераклалі ў рэал. Там пры пустым акаўнце дэпазіт павінен абнуляць вагер.
Гэтыя ібланы ўжо не саромеючыся скрыпты падключаюць. Як выскоквае акно “узнікла сістэмная памылка” – гэта была бонуска і пачынаецца новая сесія да наступнай.
Настраіваюць таксама, каб не разганяліся, палова дэпазіту зліваецца ва ўсіх слотах да першых фс ці бонуса, яшчэ й палупустога. Бонусы прыціскаюць або прымацоўваюць да балансу, калі ён табе нах не патрэбны, каб далей адмываць. Проста часам на безрыб’і заходзіш у ГФ і загадзя ведаеш, што мазгахрыб табе 100% забяспечаны, так што сур’ёзна дэпіць у гэтае вядро сэнсу няма.
А не ведаеце, у загружаемай версіі Голдфішкі ёсць версія старых слотаў, якія на Flash працавалі – Playboy, Immortal, Thunderstruck2, terminator, Hitman і г.д.?
Ці як у браўзеры – усе слоты мікра ў новай версіі на HTML? Хачу ў старую версію пагуляць, бясцяць гэтыя дэнамінацыі ў новых версіях і графіка, і ўвогуле адчуванне, што яны па-іншаму даюць, калі ў мабільнай версіі на HTML.
Я вось любіў расслабіцца, Hitman або MermaidesMillion паставлю 15 ліній – палавіў бонусы, потым 10 ліній паставлю – палавіў бонусы, потым 5, а цяпер у мабільнай версіі ўсё час 15 ліній, зжорыць і ні хера не ўбачыш.
Фігня гэтая голдфішка (рабіў у мінулым годзе дэпы па 100, 200 руб, пару раз актываваў коды (бездэп) – адбіваў бездэп, а пры вывадзе ў іх вываду на ківі не было ахах)) а пры дэпазіце ківі быў) кароча зліў (казалі вывесці на скрылл, а для таго, каб вывесці на скрылл, трэба дэпнуць мінімалку (кароча забіў, і больш туды не заходжу, няхай засу́нуць гэтыя коды сабе ў адно месца.
Па-мойму, усе ўжо кінулі і на ГФ, і на ВГ.
Я нават бездэпы іхнія не бяру.
А ты ўсё дэпаш туды. 😁
Ты таксама фанат ГФ і ВГ ? 😁