Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а ў мяне Skrill адлюстроўваецца ў дэпазітах, але праўда я не адбіў бонус 😔
рэдка калі такое бывае)ну што магу сказаць ІЗІ
Я з РФ – магчыма з-за гэтага яны адлюстроўваюцца, а ты з Украіны, калі я не памыляюся – магчыма ў гэтым справа, хоць у нас у гэтым плане з плацяжамі складаней хз у чым прычына.
у мяне пасля адыгрышу фрыспінаў.баланс не адлюстроўваецца.усё па нулях.магчыма адмінила.пасля адкруткі выскачыў таблічка і я машынальна кудысьці націснула
Та, пахожа, сайт глючыць. У мяне такое ўражанне, што я не дакруціў фрыспіны. Відаць глядзела, яшчэ 17 спінаў заставалася і тут бах, ужо стаўка 1 еўра і гульня на свае. Вось і паловы плацяжоў няма. Пішы ў чат саппорту. Сайт па-руску, можа і падтрымка ёсць для ру.
мабыць я іх прайграла і не заўважыла))))
Дзякуй за ваш ліст.
Звярніце ўвагу, што бонусныя выйгрышы ў памеры 2,45 былі залічаны на ваш рахунак і разыграны ў гульні Book of Gods.
Марыя
Служба падтрымкі кліентаў EnergyWin
Ляць казіношкі ашалелі(раней з бяздепа здымалі па 1000к(у доларах,а цяпер піпец скарацілі,і яшчэ Ківі адключылі(хаця большасць гульцоў,выводзяць на Ківі.Ведаючы гэтага думаю наўмысна адключылі вывады на такія кашалькі,хз можа я не правы, папраўце!
Хз там)кароч у каго болей дэпав)тым і далі розныя білеты.
неа.у мяне няма дэпaў.толькі вывады.а далі такі ж набор
Кароче, Энердживин з бонуса выводзіць толькі на банкаўскі рахунак. Сказалі, што ўкрбанкі не прымаюць азартныя грошы праз банкаўскі пераклад, але ўсё роўна адказалі, што выключэнняў не зробяць, толькі праз банк.
Цікава, выве́дуць ці на ібаны розных плацяжак, якія даюць рэквізіты банкаўскага перакладу?
Мне казалі тое ж у 7бітказіно, докі праверылі ўсё ок, а ў чаце грылі толькі на Скрылл вывад, я зрабіў два дэпазіты праз латикоин,(гэта біткоін кашалёк(,8 разоў ставіў на вывад ,адменялі, грылі што вывад толькі на Скрылл(напісаў Славе пасля вывялі без якія-небудзь праблем!! Славу аддзячу не сумнявайся!
З гэтым казіно не дапамогуць. Яно тут мае рэпутацыю 2, хоць на Асках 8 і плаціць без праблем. Пачакаў, можа з увядзеннем ігравога закону будуць прымаць банкаўскія пераклады ад усіх казіно або знайду менш патрабавальны банк..
У мяне падобная сітуацыя была ў евобеце, але я задэпіў з карты віза ад ківі, ужо дакладна не памятаю вірталка ці звычайны пластык – не сэнс, і мне адмаўлялі вывад менавіта па гэтых прычынах, прасілі ў чаце сказаць «задэпні са скрыла і мы туды ўведзем» – я ў ніякую такую не веру, деп прымаеце, а вываду няма магчымасці, ды і сродкаў не было на Skrill. У выніку тыдні перамоваў, вывялі мне на Skrill без унясення дэпазіту адтуль пасля прыняцця, адабрэння дакументаў, скрыну асабістага кабінета Skrill ну і ўвесь пакет. А раней у Типбете адыграў таксама бездэп і не ўносячы дэпазіт вывёў на банкаўскі рахунак без праблем, але гэта было даўно і тады праблем з плацяжамі не было, а пасля і Типбет для РФ зачынілі.
Віншую з Новым годам.!
Код толькі тым, хто атрымаў ліст, хто дэпaў!
Код лепш уводзіць, калі ідуць SITngoFrerolls, па панядзелках, на пошту прысылаюць рассылку, кожную хвіліну з 18-22GMT, (гэта ў наш час з 21-01.00 МСК), 4 гадзіны крутзіць фрироллы, трапіць у прызавыя, каля 100 фрыспінаў можна набіць спакойна.
Таксама ў іх бываюць цэлыя суткі фрироллы кожную хвіліну! Вось напрыканцы снежня 26-27 снежня двойчы сутак было, я каля 250 фрыспінаў набіў з гэтых фрироллаў.
Вывады з іх рабіў, баксаў 200 вывёў, і баксаў 500 не вывёў з іх, засачыў.
Па мне – Видеослотс самае лепшае казіно па частцы плюшак. Калі гуляю – за розныя х100 і больш, за ачоўкі, удзел у гонках – аўтаматам налічваюць фрыспіны! У іншых казіно фрыспіны прышлюць раз у год і п..ц. Як-небудзь доўга граў, шмат заходаў было – накінула мне на рахунак каля 100 фрыспінаў (кола трэба круціць там дае ад 10 да 30 фрыспінаў), за кожны заход, на розныя слоты.
Адзінае – вывад на Neteller, Skrill, якія будуць браць камісію пры вывадзе.
гэтая херабора пасля рэгістрацыі пастаянна выскачыць таблічка каб унесці дэпазіт, як яе прыбраць?
на крыжык націсні
там нідзе няма крыжыка
дзе ты бачыш крыжык на скрыні?
Гэта ў іх новая фішка цяпер, дэп трэба зрабіць мінімальны, і раю пад першы дэп, умовы там шыкоўныя, ну і калі пашанцуе вэрыфікавацца потым.
а што складана верыф прайсці?
Не, стандартна, але могуць быць непаразуменні праз мову, ну там разбярэшся, гэта не складана…
Бонус код не знойдзены
Я ў 3 мск актываваў
Мне напісалі, што нельга актываваць код больш за адзін раз, хоць я яго яшчэ не актываваў