Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,260 Адказаў
|
597,273 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да відаць усё гуд, СНД у забароненых няма, вось з тэрмсаў..
Гульцы з наступных краін і іх тэрыторый (“Абмежаваныя краіны
як ты докі загрузiў, чё то не грузiцца ні хрена, фоткі ўстаўляю нажимаю Save а там піша зноў Please Choose The File
А квітанцыя з адрасам праскочыла нармальна
Увогуле, у каго ў гэтым Роллето не загружаюцца дакументы на сайце, адпраўляйце ім на гэты мэйл..
адправіце пацверджанне асобы і пацверджанне адраса на наш электронны ліст [email protected] наша каманда праверыць і мы звяжамся з вамі па электроннай пошце прыкладна праз некалькі гадзін.
У мяне таксама не адпраўляецца менавіта там, дзе пас пацвярджаць, потым я паглядзеў, што там патрэбны пашпарт з датай сканчэння і селфі з лістом, на якім сённяшняя дата, і я на іх забіў
так, паперку намаляваць з датай не праблема, усё ж такі 100 спінаў без вэйджэра цяпер не часта даюць..😁
не ведаю, як людзі гуляюць у гэтай шаразе, але я рэальна блюваў сёння ад гульні ў казіно пад назвай сол – гэта поўны трэш.
бездеп як ад казла малака – то бонусы нулёвыя, то пастаянна збоі…….😳.??????
Ды я на пошту адпраўляў,сказалі звяжуцца праз некалькі гадзін
ну так напісаў бы адразу што да чаго, а я тут ужо браўзэры розныя спрабую, фоткі розныя па вазе спрабую загрузіць, і сэнсу нуль.. Пакуль чат не напісаў мыла..
Прабач, трэба было адбегчы(
Ага і пашпарт з датай сканчэння намалюю??
Так звычайна, калі буржуі з гэтым дакапаюцца, я ім на фотцы стрэлкамі малюю дату выдачы і падпісваю, што на расійскіх аусвайсах няма даты сканчэння тэрміну дзеяння і заўсёды праходзіць…Я баюся аднаго: могуць папрасіць камуналку на англійскай – вось тады задніца, або папрасіць заграннік, якога ў мяне таксама няма, скончыўся вясной., ну няма – дык няма, Адпішу тады што да чаго..
у сваім паведамленні прамую спасылку замяні на назву казіно
Зрабіў.Прашу прабачэння больш так не буду)
Не кажы, гэта ****ец, з фрыспінаў падняў да 100к і паехала, кожныя 3 спіны выкідвае, а мне мыць 3 млн вейджар. На 10 гадоў постарэў пакуль гуляў, у выніку, зразумела, усё зліў, сап сказаў, што шкадуе, але што зробіш, гуд лак некст тайм
яшчэ першую літару замяні, у ёй спасылка засталася
ты, дарэчы, і з цытаты таксама прыбяры
Ну літару заменю, а цытаваць я, здаецца, сябе не цытаваў)
так гэта да мяне пра цытату, я ўжо прыбраў…😁 у Retyi яшчэ засталося..
Вы пашпарт РФ адпраўляеце і квітанцыю на рускай або загран і і рахунак на англ?
я ўсё па-руску адправіў, калі наедуць тады аблом, на англійскай у мяне няма ні фіга..А хутчэй за ўсё на англійскай і запросяць, чат па-руску не бум бум..😁
Пы сы..Хоць у новых расійскіх простых пашпартах унізе Імя і Фамілія напісаны лацінскімі літарамі, можна будзе іх тыкнуць туды, калі наедуць
Кідaйцe ў мяне памідорамі за офтоп, але рэальна назапашылася, што за роллетоточкаком, не ну ці я тупы? Транскрыпцыі раблю – мне выдае кучу ўстаноў і якое тваё? Хоць бы на скрыншоце які адрас у браўзеры заспойлерыў. З павагай, не прымай блізка.
rolletto кропкакам
Залічылі 100 спінаў. Накінула 15 USDT)
і што там па ўмовах не даведаліся ?
Выграш ўпаў на асноўны баланс. Вывад у крыпце. Стварыў заяўку на вывад. Паглядзім)
Ты на пошту дакі адпраўляў?і што з дакументаў?