Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,257 Адказаў
|
597,100 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На пошту адпраўіў селфі і пашпарт РФ старога ўзору. Праз сайт загрузіў выпіску з банка на англійскай.
Ля паходу не відаць мне фрыспінаў як сваіх вушэй)))
У які слот далі ?
Book of piramyd
То сам Латест вінаваты са сваімі функцыямі. Я адразу адрэдагаваў і пакінуў толькі назву без хтт і ком, а яно ў сваіх надрах усё роўна адрэдагаванае захававала як актыўную спасылку. Зараз праз нататнік праганяў, цяпер нармальна. Хоць так, напэўна, можна было. ССылка ж схаваная, а тут жа ўвесь форум з іх рефкамі з такімі ж схаванымі спасылкамі. Я так разумею, што робат РКН шукае менавіта відавочныя прамыя спасылкі на старонцы, а ў схаваныя не лезе.
Магу зрабіць выпіску:)
Грошы табе вывелі?
Яны мне так і нічога не налічваюць і на пошту не адказваюць(
Нішто. Мабыць, ты рабіў больш, чым адзін дэпазіт.
Мае бясплатныя вращения
Працягвай гуляць, каб атрымліваць цудоўныя прапановы!
Націсніце тут, каб зрабіць дэпазіт.
я б адмыў такое ыыыыыыыыыыыыыыы
1×2 gaming слот сабакі ставіш па 45 рублёў і на аўтамат і адаб’еш бонус праверана.
проста не пра тое, што пракруціш ці не, а пра тое, што слоты палёныя тармазныя пастаянна не працуюць карэктна і аддача нізкая…….
Людзі ўчора ставілі на вывад, але пакуль не вывялі. І чат толкам нічога зразумелага наконт тэрмінаў сказаць не можа. Але быццам раней камусьці выводзілі. Але тое было да наплыву жадаючых.
У чаце напісалі, што вывад у працягу 3-х працоўных дзён)
таксама залічылі 100 фрыспінаў у rolleto, слот фуфло, канешне
Даўно дакі дасылаў?
Пасля адпраўкі докі,праз колькі прыйшоў ліст што спіны даступныя?Прыкладна 3гадзіны таму докі адправіў цішыня.
Гэта акцыя ўжо разышлася па ўсіх форумах, так што, чым пазней адправіў, тым даўжэй будуць правяраць, бо нагрузка павялічылася. А там яшчэ і апрацоўка вывадаў забярэ частку каманды.
сёння ў 0.30 ночы адпраўляў…з 100 спінаў дало 5 баксаў ..паспяхова зліты ў настольны дамоўны укро тэніс..
ліста, што далі спіны, увогуле не было.. прачнуўся зайшоў у казіно выскачала паведамленне што ў вас 100 спінаў у гавнослот..😁
Здаецца ўжо ўсе не дадуць)у акцый у іх ужо няма,толькі бонус на першы деп і г.д.А ў абед было 100спінаў у акцыі
Так, я там у мінулы раз адкручваў 1 млн вейджэр, тады проста слоты працавалі. А ў гэты раз да, парнаграфія якаясьці атрымалася
мне нібы пісаў іх іх сапорт што зараз тэхнічныя збоі і трэба разам перажыць дрэнны час гэта трэш канешне……….
Чаму сука не шведскія скачкі ? 😁
Сёння людзі атрымалі выплаты з гэтых ста фры спінаў, так што, пакуль усё нармальна.
Ноччу 30 чэрвеня як вылішылі бездэп зарэгістраваўся – інфармацыя была актуальная і ў лобі казіно была інфармацыя пра 100 фрыспінаў, але не стаў дасылаць дакументы – арганізоўваць начную фотасесію 🙂 1 ліпеня раніцай каля 9 адпраўіў ім на пошту дакі: пасведчанне асобы РФ, селфі з датай, камуналку, усё на рускай мове адправіў сумленна, ні на што не спадзяваўся, што іх прымуць і пацвердзяць асобу, акаўнт. Да абеду, як многія тут заўважылі і напісалі, фрыспіны яны прыбралі – гэта прома з казіно, думаў ну ўсё прапала як муха ў палёце 🙂 учора думаю – дай нагадаю пра сябе, маладая і напісаў ім як там справы, сёння атрымаў ад іх ліст: верифікацыя паспяхова пройдзена і 100 фрыспінаў налічылі на акаўнт, быў прыемна здзіўлены. Як вынік – слот сапраўды гамно, адна бонуска па 15 цэнтаў 🙂 за сто кручэнняў, але па лініях да $9 накінуў, што было мной паспяхова сліта ў слотах, пасля ўжо ў галаву прыйшла думка – якога цяля 🙂 я не ставіў стаўкі на спорт, ну ды ладна..
Усё гэта я да чаго – калі вы рэгіліся, калі бонус, прома было актыўна, актуальна, то цісніце на гэта, шліце дакі і хутчэй за ўсё вам іх выдадуць.
Сёння вывелі на бітоk.
Толькі ў іх няправільная канвертацыя або як яны там лічаць хз прыйшло менш чым заардынаваў.
Віншую! У мяне да гэтага, да вываду на вялікі жаль справы не дайшло 😔 кантора па маім суб’ектыўным меркаванні сур’ёзная і бк, і казіно, адзін невялікі мінус для мяне – няма многіх маіх любімых правайдэраў. Па часе колькі займаў вывад? На будучыню гэтую кантору прыглядзеў, у будучыні дэпну пакатацца на свае.
Або на канвертацыі страціў, альбо калі крыптавалюту выводзіў, курс упаў магчыма.