Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,615 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так) ты можа па ўмовах не падыходзіш, табе 18 ёсць?
Дарэчы, там, відаць, у таго, хто выклаў пра гэтае кола, відаць не ўказана, але за кожныя 0.40 рэйка даюць яшчэ адно кручэнне, і так можна круціць да 6 разоў у дзень )
Знайшоў той пост у бездепах, там указаны толькі код Desert і пры ўводзе гэтага кода нічо не адбываецца. Можа патрэбны іншы?
што ты, яшчэ б праз тыдзень яго ўводзіў, турнір скончыўся больш за суткі таму
пахожа зноў у іх нешта клініць у турнір не ўвайсці..
калі дэпа не было ў Party кулай бамбук, плюшкі не даюць такім..😁
Навошта ты яго кідаеш калі ён яшчэ паўгадзіны таму вычарпаў свой ліміт?
Куды ўводзіць коды сацсетак? падкажыце.
Націскаеш на аву My Accaunt далей Collections і Redeem code
А ў нас хіба няма асобнай тэмы для сацыялькі?Што то стаў часта заўважаць што коды ад сацыялькі сталі часта ў бездэпах выкладаць
Яе знеслі ўжо як пару тыдняў..
А, зразумеў, дзякуй)))
“desert” код на socialtournaments
аб’ясніць хто шарыць з білетамі ўсе прынцыпе празрыста. Пытанне такое адкрыў скарб S3 Epic chest там было 3 карткі на выбар, выбраў адну як я зразумеў ён паказаў слот. Але што рабіць далей? дзе шукаць гэты слот і адлюстроўваецца ці ён у асабістым кабінеце?
А слаба было напісаць ,што гэтыя фрыспіны не ўсім а пачынаючы са статусу Сярэбраны і вышэй ?
З сундучкаў падаюць аватаркі , смайлікі ў чат і білеты ў месячны турнір , раней яшчэ рэальнае бабло выпадала , як зараз не ведаю ,
у гэтых картках у асноўным аватаркі і эмодзі розных разнавіднасцяў, вельмі рэдка выпадае 10 еўра наяўнымі, на рахунак падае, ну і залатыя білеты ў гэтых картках ёсць, да слотаў гэтыя карткі ніякага дачынення не маюць..
А ён і не пісаў што ўсім, а за лаяльнасць
А табе не здаецца, што варта было б даваць больш падрабязную інфармацыю? Я ўжо маўчу пра тое, што мадэратары ўвогуле так ці інакш ігнаруюць шмат што…
Вось гэта са шапкі той тэмы :
Новым можна пагугліць, там быццам ёсць па спецакцыях 20 фры спінаў за рэгу, і калі гэта не тая ж самая акцыя, то потым можна будзе атрымаць і тыя фры спіны па коду. Проста сам не вельмі ўнікаў, бо пры спробе зарэгістравацца напісала, што краіна забаронена.
Я чэкнуў, для новых і старых аккаў) так і напісаў
Я таксама ўважлівей паглядзеў, там код такі ж самы як і твой. І Украіна не забаронена, дзіўна, што той сайт не пусціў мяне рэгіцца.
А ў вас гэтая гульня spinions працуе? А то ў мяне яе нават не знаходзіць, а праз аккаунт калі запускаю, то піша старонка не знойдзена.
ты хаця б напішы, што 20 FREE гэта код, не ўсе зразумеюць..
Як я бачыў у іншым месцы, пішуць, што спіны без вейджара і абмежаванняў па вывадзе. Усе фінансавыя аперацыі праз біткі. Пакуль з правераных гульцоў ніхто не выводзіў, усе чакаюць верыфікацыю. Сам не стаў лезці, лянота пасылаць незразумела куды докі.