Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,431 Адказ
|
605,577 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У сваёй тэме прадстаўнік казіно напісаў, што ў гонар выходных усім налічылі па сто спінаў. Я аж здзівіўся такой шчодрасці і пашкадаваў, што не ў іх зарэгістраваўся, бо думаў – без дэпазіту, а там, судзячы па напісаным вышэй, фры-спіны з падвохам.
Я спрабаваў адзін раз зразумець умовы па бонусах у іх – так нічога і не зразумеў.хоць вопыт гульні ў казіно больш чым дастатковы. Але іх правілы заумныя капец
я на суседняй пляцоўцы доўга спрабаваў давесці да прадстаўніка думку што па сутнасці падобныя бонусы не маюць ніякага сэнсу
-к примеру: насыпала з гэтых фрыспінаў 2000р,гулец робіць дэп 100р,вейджар х20(пры дадзеным дэпазіце) на дэп+бонус
у выніку трэба откруціць 42 тысячы рублёў вейджара,а вывесці зможаш 500р(разам з дэпам)
-як варыянт пры дэпе ад 500р вейджар будзе х5 на бонус+дэпазіт,но абмежаванне на вывад опять же х5 ад дэпу
на што прадстаўнік адказаў што можна дэпнуць значна больш і вывад будзе большы
кажу яму што гэта па сутнасці не бонус,а проста развод на большы дэп і спосаб павесіць вейджар на дэп гульца
так ён заявіў што гэта для яго мем теперь…
альбо ён аўтыст,альбо ўключае дурнёйку,што верагодна болей за ўсё
але тое што ён на ўсіх пляцоўках дэмагогіяй займаецца гэта факт,достаткова паглядзець яго адказы на КАНКРЭТНЫЯ пытанні гульцоў
Ахаха нічога сабе ўмовы)))) які ідыёт туды дэпіць будзе
Я казаў што кракен не казіно а дно)штодзень упэўніваюся ў гэтым))прадстаўнік нейкі школьнік(зусім нічога не разумее, і яшчэ спрачаюцца, фу яго(
Каб на твой дэпазіт табе вешалі вейджер і макс кэшаут, гэта не вельмі спрыяльныя ўмовы для гульца))
там па рефцы, па-мойму, трэба, альбо праз ліст, раю пагугліць, каб бездеп не запарыць
магчыма толькі праз ліст, таму і напісаў адразу што атрымаў ліст…
угу, раней я зарэгістраваўся ў гэтым казіно наўпрост, і плюшку не атрымаў
Так, толькі па спасылцы з ліста
Схільней за ўсё нічога не страціў. Я знайшоў іх на англійскім Latest, там акцыя з 60 фры-спінамі і макс кэшам 5 еўра. Наврад ці ў гэтага прома макс вывад 60 000.
Украіна ў гэты шарм можа і не сунуцца. Там па айпі заблакавалі краіну.
не толькі, можна нагугліць гэту прапанову, я так рабіў пару тыдняў таму, ліста не атрымліваў
Я загугліў і здагадкі пацвердзіліся: макс кэш 5 еўра. Калі без верифікацыі і депа, то яшчэ нармальна, але калі купа мороку, то няхай ідуць.
Вы можаце атрымаць € 5 на свой рахунак без унясення дэпазіту: усё, што вам трэба зрабіць, – гэта зарэгістравацца і падрыхтавацца добра правесці час.
Гэтая прапанова мае патрабаванні да ставак у 40 разоў і максімальны вывад 5 €.
непраўдная інфа, я таксама гэта чытаў пры рэге, у лк будуць такія ж умовы, як Макс напісаў у бездэпах
Тады трэба заскрыніць умовы, каб потым заднюю не далі. А на англійскім Latest людзі запанікавалі і ніхто не захацеў рэгіцца з-за макс кеша 5.
нічога не далі! просяць ліст ад віп-менеджара
Новы клуб Slottyway? адкрывае дзверы для навічкоў. А ў якасці прыемнага бонуса за рэгістрацыю дорыць 400р бездэпазітнага бонуса. Усё, што трэба, каб пачаць пранікацца атмасферай і адчуць пах перамогі – зарэгістравацца і здзівіцца таму, наколькі шырокія магчымасці адкрыліся перад Вамі. У Вашым распараджэнні штодзённыя турніры і латарэі, лідэрборд з наборам ашаламляльных прапаноў і ветлівы саппорт, які дапаможа атрымаць заслужаны выйгрыш. Пора рэгістравацца, каб не прапусціць самае цікавае. Усё толькі пачынаецца!
Далі 200 руб вместо обещанных 400 руб. @mrzanos нічога не далі, можа трэба было рэгацца па спец спасылцы з ліста ?
толькі для атрымальнікаў лістоў!
адыгрыш за свой кошт!
Я спачатку меркаваў, што так. Чувак відавочна гэтага не ўказаў у апісанні…
У КАГО ЁСЦЬ КОД НА БІЛЕТ У САЦСЕТКУ ПАДЗЕЛІЦЕСЯ
так выкідвалі ж у бездэпах, ужо некалькі гадзін вісну на трэцім месцы і нават не зрушылі, дзіўна)
ааа цяпер уцяміў, я думаў, што гэта новы турык, ён што суткі ідзе што ля..
Піша: “Дасягнута максімальная колькасць актывацый купонаў.”
А ў каго-небудзь гэтае кола адкрываецца?