Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,145 Адказаў
|
589,310 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Народ,падкажыце нейкае новае казіно з бездэпам,я ўжо ўсё перабрала,якось сумна
дало 0.37) ахах , але дзякуй Васабі красавец)
не грузяцца слоты Playtech, ўключаю рас. VPN, браўзер Chrome.
Такая ж фігня ў многіх румах – Playtech не грузіцца.
Ці можна ў Бетфэйр праз еўрапейскі VPN?
ці што рабіць тады
а што за слот увогуле?
Там у акаўнце, дзе код уводзіў, з’явіцца спасылка на гульню, калі код паспяхова актываваўся.
Калі тут была 🔗 , то застаецца толькі маніторыць тэму з бездэпазітнымі кодамі на з’яўленне новых бездэпаў. Яны, на жаль, не бясконцыя.
Шмат хто пісаў, што грае праз VPN і пакуль ніхто не скардзіўся на блакіроўкі акаўнтаў. Але трэба быць гатовым: калі не да блакавання, дык да верифікацыі з селфі ў высокай якасці.
граю ў іх праз VPN без праблем, верыфікацыя таксама была стандартная без сэлфі (паспорт+пацверджанне адрасу)
Везьці. Я без мультыкаў і ВПН не змог прайсці верыфікацыю. Усё іх якасць мяне не задаволіла, ні селфі, ні пашпарта, хаця іншыя казіно прымалі без прэтэнзій.
Я раней гуляў праз Германію, але ў чаце (зваротаўся па іншым пытанні, але яна сама падняла тэму VPN) рэкамендавалі выкарыстоўваць Вялікабрытанію, сказала, што Германію сістэма можа заблакіраваць аўтаматычна ў какихсь выпадках. А з расійскім IP у мяне таксама гульні Playtech там не працуюць.
Вельмі недзелавае і недальнабачнае стаўленне адміністрацыі казіно і партнёрскай праграмы да сваіх афілятаў. Падрабязнасці коратка. Зашэйвілі за амаль год супрацоўніцтва стату. Не выплацілі ні цэнта. Адмовіліся прадастаўляць якую-небудзь кампэнсацыю. Чорны спіс без апеляцый!
Arctic Magic
ну пра чс нічога не магу сказаць, я памятаю, калі рэгістраваўся ў іх, нават бездеп без дэпазіту і іншага выводзіў
што за канал у тэлеграме? як туды трапіць?
Вам было налічана 20 фрыспінаў у гульні “West Town” з вэйджэрам Х50 і максімальным вывадам 4000 рублёў.
ось налічылі ў Wild Tornado, ну паспрабую адыграць
Дай назву іх тэлеграмы
t точка me/wildtornado
але ўлічыце, што могуць папрасіць скрыншот ліста, дзе вам прыйшла гэтая акцыя, у мяне папрасілі
Зразумела, дзякуй
Можна праз еўрапейскія впн заходзіць , сам заходжу праз Вялікабрытанію і норм гуляю
Гэтае казіно не прымае гульцоў з СНД,у наступны раз не публікуйце бездепы гэтага казіно!
Дзякуй) улічу!
Адкатал бонуску ў DozenSpins… вось думаю, ці варта дэпіць 10 еўрыкаў (на вывад 50)….
P.S. Пасля зносін са стафам, выявіў:
1. Вывад пасля дэпазіту. (у руб. 250 мін.; у еўра 10 мін).
2. Вывад пасля вэріфікацыі (на працягу 24 гадзін). (Аддзел працуе пн-пт з 10-18 МСК).
3. Вывад да 24 гадзін.
нармальная тэма..10 еўра ўнесці каб 10 вывесці..😁 ты глядзі, могуць прымусіць тваё 10 еўра дэпазіт круціць.. тады ўвогуле ўсё не варта выедзенага яйка.. І спачатку лепш прайдзі верыфікацыю, калі табе патрэбныя гэтыя 10 еўра..
Не 10, а 50…