Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,207 Адказаў
|
593,553 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
не так прачытаў у цябе.. соры, ну тады х.з… вэрыфнісь для пачатку перад тым як дэпаць.. Любяць такія шарагі мазгі кампоставаць..
Угу… адпраўіў запыт… цяпер пнд чакаць… ужо казява бэсіць гэтым:)
а што гэта за бонус у іх, што то парыўся ў бонусах толькі на дэпазіт акцыі бачу…
што там за бездеп даюць і можна спасылочку
абмеркаванне кодаў тут, там цябе замінусуюць, родны..😁 Заходзіш у свой рахунак на Betfair, там заходзіш у раздзел Pools Betting, у ім заходзіш Play fo Free там жоўтая адзінка свеціцца і ставіш на любы варыянт прапанаваных пулаў Free стаўку. і чакаеш выніку..
У betfair бясплатны купон стаў наміналам 0,2$, а пачыналі з максімалкі 2$. Зусім урэзалі халяву ((
так быццам даўно стаіць цэннік у 20 цэнтаў, а 2usd увогуле напэўна ў самым пачатку раздач фрыбетаў было
У мяне было 0.5$ да гэтага. Упершыню далі па 0.2
да гэтага, гэта калі? некалькі месяцаў 100% даецца пул за 20 цэнтаў
На мінулым тыдні яшчэ па 0.5$ было
можа табе здаецца? я проста шчыра не памятаю, каб давалі фрыбет большы за 20 цэнтаў
Не, не падасца. Я з самага пачатку гэтыя фрыбеты стаўлю. Яны спачатку 3 разы на тыдзень іх давалі, па 2$, потым два разы на тыдзень па 1$ сталі даваць, затым раз на тыдзень зрабілі па 0.5$ (даўжэй так было). Я стаўлю купоны, дзе вынікі трэба адгадаць з 5 падзей, па 0.5$ там прызавы пул быў 1250$ (яшчэ 5 студзеня так было), а сёння зайшла, гляджу прызавы пул стаў усяго 500$, купоны зрабілі па 0.2$
Вывадзяць без праблем.Вывелі 4 знаёмым.Пасля вэрыфікацыі, ессна.Мне, на жаль, не пашанцавала адмыць.Інфа сотка, знаёмыя, якім давяраю
а што там даюць бездэп нейкі або фрыспіны ?
25 фры за рэгу, максімальны вывад з іх 3500. Аўтаматам, здаецца, прапанова. Рэгіўся больш за тыдзень таму. Здаецца, дагэтуль ёсць бэдэп. Спытай у саппорту
так яны там кажуць па спецыяльнай спасылцы трэба было рэгіцца нейкай
сябра, а ў які слот гэта ?
Абмеркаванні бонус-кодаў тут!Табе ўчора казалі пісаць сюды а не там,і прыбраць там свае каменты!А табе бачу ўсё роўна тады мінус
Відаць, цябе папярэджвалі… Шпалы лавіць любіш? За абмеркаваннем – сюды
🔗
Double Trouble
Па якой спасылцы рэгіцца-то?) Такое казіно нават у Google знайсці не магу)
расія мімо
Усё, халява скончылася. Код ужо недзейсны.
чаму? мне ў падтрымцы да гэтага часу нават не адказалі
У мяне папрасілі логін, я скінула код і скрын, пакуль маўчаць