Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,140 Адказаў
|
589,116 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
што ў вас там пафіксілі не разумею, сёння два рахункі зрабіў і на два фрыбеты атрымаў..
колькі гадзін таму то рабіў мульты днём, быццам іх пафіксілі? пры рэгі прамакод welcome пісаў ?
апошні раз гадзіну-паўтары назад рахунак рабіў… Гэты бон гэтая кантора ўжо больш за год дае, а вы тока прачнуліся..
дзіўна, які прамакод ты пісаў пры рэге – без яго, здаецца, не дае фрыбэт
так там быццам адзін гэты прамакод welcome, калі без яго рэгіцца, ты нічога і не атрымаеш)
дк вось я пра тое ж як ён паўтары гадзіны таму рэгістраваўся я спрабаваў, піша “няверны”
не пры рэге стаяў код welcom
а ўвогуле, лепш бы бралі з мяне прыклад, я фрыбэт прайграў і сяджу на попе роўна, з нагоды выплаты хвалявацца не трэба 🙂
ну, скрын мой бачыў, ці думаеш я тут сяджу ад нячога рабіць, казкі расказваю..Я яшчэ і здзівіўся тока два фрыбеты атрымаў а вы пішыце пафіксілі..😁
калі не патрабуецца як цяпер модна і гэта і зразумела навошта і чаму відэпацверджанне (сувязь) або таго ж селфі на фоне БК, асабістага кабінета, альбо селфі з назвай не важна БК або казіно + рэальная дата і г.д. смс, пашпарт і іншае не праблема як вышэй напісаў толькі гэта ўсё за капейкі можна набыць, ды і ў аб’юзера сярэднячка маюцца як мінімум 3-4 такіх камплекты запытаных дакументаў.
я да таго – дагэтуль купа БК на такіх жа ўмовах даюць фрыбеты…
і што, ты свой скрын стаўак паказаў? ты зараз паспрабуй зарэгіцца, ты мяне тут лечыш, ты можа з раніцы сёння зарэгіраваўся
фрыбета ўжо няма. забіце. саппорт у пошту напісаў, што “фрыбет недаступны”
млять глядзі, час стаўкі першага косара 15.48 вось калі яна атрымана, а то я тут сяджу, мне рабіць няма чаго, як табе пісаць што я атрымаў фрыбеты, мне што ад гэтага ты кішэню пазалочыш або што..😁
значыць заобузілі ўжо, цяпер трэба чакаць фрыбет ад іх летам на Еўра 2020, яны заўсёды іх пхаюць на буйныя спаборніцтвы..
вось у тым і фішка – на такіх умовах ужо практычна нідзе не даюць, дакладней гэта выключэнне, дзе даюць… альбо цупіс нумар павінен быць прывязаны, ляпіць мульты вельмі складана, але можна, то бок сімкі ў цябе свае павінны быць, а людзі па іх гэтых нумарах прывязаны да цупісу… …, альбо пераважна відэасувязь пацверджанне – тут усе мульты, натуральна, адпадаюць у прамысловых маштабах, можна ўжо папрасіць добрых суседзяў, сяброў, знаёмых зарэгістравацца на іх, гэта так бы мовіць не зусім рэнтабельна ды і прасіць і г.д., ну ты ж сам павінен ведаць, бо ты і на іншых форумах сядзіш і бачыў, спадзяюся, як той жа Бінга Бонга спачатку выдаваў фрыбет практычна ні за што і яшчэ нумар ківі да максімальнага статусу падымалі бясплатна, а пасля ўсё гайкі закруцілі – пачалося: кароткае відэа паслаць, загрузіць у чат і зараз паглядзі на якіх умовах – толькі відэасувязь + фрыбет, быццам як адпрацоўваць на свае, але гэта не дакладна, той жа Олимп Бет выдаваў 500р нічога не патрабуючы, зараз цупіс нумар = калі не памыляюся, даўно не глядзеў інфу – тая ж відэа пацверджанне.. Париматч таксама, але яны проста акрамя пашпарта і сэлфі патрабуюць фота з іх надпісам БК і датай альбо з нумарам рахунку гульца, прыклад на скрыне – на ім мой мульт так і застаўся не да рэганы, уцягнуўся 🙂 і г.д. і г.п. мала на такіх умовах, як у іх быў, ужо даюць..
winline.one
Вывелі прыкладна за 6-8 гадзін, дэп не рабіў.
а якія там прызы на гэтым коле і які дэпазіт?
а ўсё зразумеў проста кола на галоўнай дэпоў не трэба
Дэпазіт патрэбны ў цэлым за ўсю гісторыю акаўнта. А прыз такі сабе: часам пяць фры-спінаў на якую-небудзь недаслотку, часам адзін еўра на жывыя гульні.
5 спінаў дало
код не дзейнічае
слаба дало, усяго 1,77 еўра) табе колькі пасыпала з 20 спінаў?)
2.20 бакса дало, ужо пресс замуціў, але нейкі левы тэніс паставіў матч пары ў Досе, вісіць на адным месцы, мабіць там ужо вайна..😁