Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
588,966 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ты адтуль выводзіў ? нешта не выклікае даверу
Сам толькі сёння атрымаў фрыбет за рэгу. Але пішуць людзі, што выводзяць на працягу гадзіны пасля верыфікацыі пашпарта і селфі з пашпортам. Прычым для вываду не патрабуюць дэпазіт.
а дзе паглядзець водгукі пра гэты сайт ?
Напішы мне ў прыват, паспрабую дапамагчы. Тут нельга.
Добры. а не падкажаш які код уносіць пры рэгістрацыі?
Чот смс код не прыходзіць
Да пафіг на тваё меркаванне
Вывеў хто-небудзь з winline.one?
Стаўляў заяўку на вывад, вісела прыкладна 1 гадзіну 30 хвілін, адмяніў, падняў да 2к, вывядуць ці не – цікава??
так у іх там такая загружанасць ппц, яны нават фрыбет забралі
ты дэпазіт зрабіў для прывязкі плацежкі? я хацеў вывесці 950р, гляджу – трэба дэпнуць мінімалку 500р з ківі і апрацоўка да трох рабочых дзён, вырашыў яшчэ калі падняшу тады ўжо задэпну вынік слив…
та там, відаць, народ набег, ды і сайт сам цяжкі, доўга думае, пакуль паставіш стаўку, пакуль прыме яе, можна за піўком у краму збегчы за гэты час 🙂
у мяне 9000 тысяч вісіць на вывад хз вывеядуць ці 2300 ў чарзе на арсенале ўчора зрабіў і на юве
я хз вывесяць ці не, нічога не магу сказаць пра гэтую БК, сам толькі сёння з ёй пазнаёміўся, па ідэі павінны, калі ніякіх правілаў не парушыў – усё па ўмовах, так там жа дэп патрэбны для вываду па крайняй меры сёння так было вывад не даступны, дакладней даступны на тую ж плацежку, з якой быў зроблены дэпазіт, я гэта так успрыняў ці не – дэп не абавязковы? хоць мне ўжо не важна, свой балік я заліў удачна! 🙂
Тут толькі напісана, што патрэбен дэп, а па факце яны ўсім выводзяць без дэпазіту, але халява скончылася, за рэгістрацыю ўжо бездэп не даюць, па прычыне жорсткага аб’юза.
толькі што два рахункі злепіў, фрыбеты атрымаў, на машцы Шарапавай як звычайна ўсё зліў..😁 На вывад бабкі не паставяць пакуль не зробіш мінімальны дэпазіт 500 рублёў..
Значыць пофіксілі ужо)
я таксама так падумаў, што без дэпазіту не здымеш, шчыра, нават не спрабаваў – сума была такая сабе, вось чаму я і пытаюся ў хлопцаў, хто аформіў вывад: ці рабілі яны дэпазіт ці не – было б ужо зразумела, а яны маўчаць..
прыкладна дзве гадзіны таму такое ўжо было да гэтага хз .магчыма хлопцы паставілі на вывад пакуль не было такога ўмовы. а фрыбэт да ўжо прыбралі зайшоў праверыць няма яго. дзіўна не абавязкова нумар цупісу прывязаны на любы нумар адразу фрыбэт даюць без запаўнення даных і яшчэ якіх-небудзь пацверджанняў.. тут самы сумленны, правільны нагрэшыць то-бок намульціць .. 🙂
учора вывёў.. без дэпазіту..
закачаў пашпарт і селфі і смс… вывялі хутка..
а пазней кажуць людзі ужо доўга чакаюць…
ну відаць тыя, хто адкрываў сайт, дрэнна знаёмы з нашым братам, зрабілі настолькі лёгкадаступны фрыбет, і адразу наплыў))
ну не такі ён і вельмі даступны,
Пашпарт, СМС, селфі з пашпартам … + яшчэ трэба стаўку правільна паставіць і выйграць…
людзі на мапедзе, прапаноўвалі пакет дакоў за 50-100 рублёў, фрыбет – 1к рублёў
калі захочаш, столькі можна было падняць, не вынесеш))
а што даюць што лі фрыбет? выглядае як пафіксілі сёння я б яшчэ 2 таксама мульты злепіў )
быццам цяпер ужо прыбралі плашку з фрыбэтам за рэгістрацыю, яшчэ фіг ведае, выплацяць ці тым у каго ўжо вісіць заяўка