Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,109 Адказаў
|
587,109 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ты не з рф? мне ў падтрымцы сказалі, што акаунты для Расіі заблакаваныя, і я ўвайсці ў яго не магу
Не, Украіна
Unibet даўно не пускае гульцоў з Расіі ў сваю англамоўную версію, на рускай мове яшчэ можна шпіліць, але там амаль няма плюшак..
А як ты атрымаў па каляндары? У саппорт пісаў, каб мову сайта памянялі? Бо па-расейску неяк не знаходжу, як іх актываваць.
не захотелі змяняць мову ў Юнібет, відаць наляцелі халявшчыкі з СНД))
Прывітанне На жаль, мы не можам змяніць мову ні ў адным акаўнце, прынамсі, да Новага года. Прабач за гэта
Бываюць моманты, калі доўга не заходзіш у Unibet выскоквае табліца з мовамі, вось калі можна памяняць мову, паспрабуй зайсці з нейкага смартфона, можа выскачыць…Мне сёння выскачыла, а я баран зачыніў яе, забыў, што іх каляндар толькі ў англійскай версіі..😁
Не дапаможа. Я пастаянна лагінюся праз англамоўны сайт і адразу аўтаматычна перакідвае на рускую версію.
Так, звярнуўся ў саппорт, каб мову памянялі з рускай на англійскую
націсні выклічальны знак перакіне на фс
канкрэтней інфармацыю па бонусе
магчыма раней депал і былі ў мяне
што-то няма ніякіх фры-спінаў, у бонусах толькі стаўка без рызыкі і ўсё, дзе той каляндар – яго няма, штосьці не так
Дык іх не будзе. То толькі для тых, хто паспеў праз саппорт памяняць мову казіно з рускай на англійскую. Больш сапп пакуль не хоча мяняць, каб менш ніщэбрадаў СНД ламаліся да іх у акцыі.
Праверыў другі час у Марыі і таксама далі фры-спін. Ужо 20 цэнтаў выйграў, буду капіць да канца акцыі, можа хоць еўра дасць у суме.
зноў у іх сайт ляжае 😁 у выхадны дзень яшчэ больш работяг набягуць!
13-00 СЕТ Гэта па Маскве колькі будзе?
15 мск
Захавай сабе ў закладкі сайт, там ёсць усе часавыя паясы і стандарты свету і параўняй са сваім. time.is
а як яго атрымаць можаш падказаць бонус-код патрэбны ?
Скрыншоты для тых, хто брыдзіцца ад аднаго бясплатнага спіна ў Марие. За спін дало амаль 13 еўра рэалам.
не, усё роўна не заманіш😎
Зря. Я з аднаго спіна выводзіў па 50-70 еўра, а бываюць людзі, што і сотні выйгрывалі, так што, пры сённяшнім дэфіцыце бездэпаў нават адзін спін падыдзе.
А дзе спіны на енерджы? Час ужо, у слоце нічога няма