Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,108 Адказаў
|
586,941 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так так дакладна, триобет, катаў там адны час, але не памятаю, каб яны ў бетссон потым акк перавялі
А ты паспрабуй у Бетссоне аднавіць пароль, увёўшы пошту ад Триобета. Магчыма, ліст быў, але ты не заўважыў яго ў спаме.
ой забуў назву…на Т дакладна тыпу Типбет, па вясне яны зачыніліся гадоў тры-чатыры таму..
ой толькі ўбачыў Триобет дакладна, яны мне ліст дасылалі што вас перавялі тудa прымеце пагадненне, а частку перакінулі ў Betsafe памойму..
ха, памятаю, крыху больш за год таму зарэгіўся ў Betsafe і яны мой акаунт хутка заблакавалі, нічога не растлумачыўшы, вось цяпер падумаў, што яны можа без майго ведама перакінулі мяне з Триобет і маю рэгу за мульт прынялі)
не ну мне чётка было ліст..мы вас пераводзім у сувязі з закрыццём нашай конторы ў бетссон..калі вы згодныя, пацвердзіце пры ўваходзе ў іх контору і усё..так я і апынуўся ў бетссоне..😁
не, у мяне не было, зараз у пошце їх у пошук уціснуў, апошні ліст ад іх 16 верасня з нейкай акцыяй, лістоў пра закрыццё і перанос акаў у іншыя румы няма, ну і фіг з імі)
🔗
Нарм, 2к на вывад паставіў)
Тое ж сам спрабаваў круціць барабаны гэтага слота, але з 30 ФС дало ўсяго толькі 15р. Некалькі разоў выпадалі падвойныя бонусныя сімвалы з рэ -спінамі, але ўсё было міма касы)
Хз я кожны раз памнажаў на 2 + пагадзіўся на гэты рэжым, які памнажае і за 5 мін пакуль курыў набіў 2100, дакурыць нават не паспеў). У мінулы раз яны мне выйгрыш за 3 гадзіны выплацілі, у гэты раз, мабыць, давядзецца чакаць да панядзелка. Калі ўвогуле выплацяць з халявы. Буду трымаць у курсе)
Мая таксама, як прапаноўвалі, памнажыла на два, але… Але напэўна не для гульні сёння не мой дзень) А праз якую плацежку выводзіў, у іх на вывад Ківі так сама як і ў ГФ часова недаступна ці?
да калі ў іх усё як у гф, то заплацяць дакладна, але будзь гатовы пачакаць, па-першае і ў выхадныя выводзяць, але як рэгулярна выводзіць пачынаеш, то адразу тры рабочыя дні чакай
пля, тут узгадаў, калі не памыляюся, то менавіта ты нядаўна тут свае мульты ад падди ўсім актыўна спрабаваў сунуць, не здзівлюся, калі і тут не выпадковы занос)
На Яд падключыў
Ахаха) ты перачытай тэму, ну. Прапанаваў акаунт я толькі 1 раз, пра што адразу напісаў, мне грошы былі патрэбны ў той вечар. У той дзень, калі гэты абражаны да мяне дае***ся я ўжо нічога не прадаваў) проста я тады яшчэ не ведаў, што ён ад прыроды такі і спрачаўся з ім.
так у той тэме і пра твае прапановы з іншых рэсурсаў згадалі, так што пра адзін раз не трэба, а ад “прыроды” хутчэй за ўсё ты, памятаю ад цябе толькі раскручванне мульта, і срубіць рэфаў.. думаю і ў гэты раз ты на форуме зноў з’явіўся не проста так, занёс з мульта і адпісаўся, каб было чым апеляваць, калі выводзіць не захочуць
Мульціць у вегас аўтаматах?)) Гэта моцна. Не, акк май, я ж кажу, што выводзіў ужо з яго. Што да іншага форума – ты памыліўся, дакладней ён спачатку хурму прагнаў, маўляў я вывёў 10$ і скрыном усім тыкаў, толькі вось 10 баксаў я ніколі адтуль не выводзіў і пісаў гэта зусім іншы чувак) я хз чым хто з вас хворы, вы мяне ў свае канспіролагічныя старэчыя бредні не ўпішыце і будзьце здаровыя. Не трэба адказваць больш мне нічога, калі ласка, з вамі спрачацца сабе даражэй?????
на хворога толькі ты тут падаешся і дыягназ свой ужо ад некалькіх чалавек атрымаў, завязвай успамінаць пра форум і форумчан толькі тады, калі хочаш пажывіцца. калі ласка не адказвай, лішняе гэта
Мяне тут не было каля года, я пакуль увогуле не ўрубаюся
напэўна да 12 гадзін) альбо я ўжо ў будучыні))
у мяне таксама мазг тут завісеў)) ужо падумаў, што ў еўрапейцаў каляндар іншы
да я і сам нядрэнна завіс, так моцна апісаўся, што я каляндар пераправерыў😁
То ў спешцы месяц з днём пераблытаў. Спіны, здаецца, было напісана да 20,12 і я падумаў, што ў нас ужо 20-ае, а ў іх з запазненнем на дзве-тры гадзіны, адпаведна, 20-ае толькі пачынаецца з гэтай гадзіны. вось і не ведаю, ці будуць пасля двух ночы даступныя для актывацыі. Я сам жа без дзесяці дзве актываваў і адразу напісаў.
У Юнібеце таксама ёсць фры спіны па календары, толькі там незразумела, ці будуць яны ў рускай версіі сайта, бо без актывацыі фры спінаў у акаўнце ў гульні іх не будзе.Але толькі пакуль у акаўнце не знаходжу іх, але людзі пісалі, што з’яўляюцца не адразу.
табя ўсё не супакоіцца, гавно кіпіць, на абражанку падобны ты, раз яшчэ ўсё ўспамінаеш як ты абделаўся… Лепш маўчаў бы, разумней будзеш..