Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,110 Адказаў
|
587,277 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
таксама
яшчэ не час, калі прыйдзе час, яны і з’явяцца
А па якім часе ты глядзеш? 13 сет будзе толькі праз пяцьдзесят хвілін.
Я па маскоўнаму часу арыентуюся 13 00 гэта ў нас 15 00 на дзве гадзіны наперад, атрымліваецца цяпер 4 гадзіны паміж кз і гэтымі Еўропамі)))
я ўчора ў Maria з 40 еўрапейскіх капеек раскруціўся да 30 еўра ў NetEnt і назад усё зняў…😁 Дарэчы NetEnt дае, можна шпіліць на свае, пасля Новага года яго як абрэжуць, праверана гадамі…😁
выпала 5 спінаў 35 руб выграў пару спінаў закруціў бонуса выпала
я адзін такі асаблівы ў Energy, у каго няма слота, у якім бонуснае кола?🤪
бачыцца так, так адзін, усе даўно ўжо адкруціў😁 Чакай цяпер 20.00 па Маскве
ў пошукавіку шукай ёсць слот, наваліла 15 спінаў вынік 7 еўра) паспяхова сліта чакаем другога))
шукаў, яго няма) слот ад NetEnt феі?
У пошук увядзі апошняе слова і потым шукай яго сярод атрыманых вынікаў. У мяне таксама не знаходзіла па поўнай фразе.
так слот ад NetEnt, у пошуку цудоўна знаходзіцца…
А яшчэ, калі праз VPN заходзіш памяняй краіну, NetEnt бывае не для ўсіх краін працуе..
да я з Беларусі. Казік жорскі – то не заходзіць, то слоты знікаюць, у лотах лагі па 5 сек спін чакаць)
не ў Беларусі справа, бывае ў VPN стаіць нейкі Тайланд, для яго NetEnt свае паслугі не распаўсюджвае і іх слоты пры такім VPN не ўбачыш, або ёсць некаторыя слоты такія як Motorhead або Jimi Hendrix яны ў Расіі не працуюць, вось з гэтым пагуляйся можа і з’явіцца слот..
Та гэта трэш. Я ўжо хвілін пятнаццаць не магу спін зрабіць. Засталося 80 цэнтаў і ніяк не магу даіграць.
мяне ўсё не пакідае пытанне хто там увогуле гуляе на свае?) зразумела, што дзеля халявы можна падцярпець, але ў каго потым узнікае жаданне дэпнуць туды свае, па-мойму яны сабе толькі антырэкламу робяць сваёй шчодрасцю) і не верацца, што ў еўрапейцаў напрыклад лагоў няма і пакутуе толькі СНД
вось і я пра тое, цікава даведацца хто жыве ў БУРЖУІНСТВЕ, як у іх Энерджи працуе, Был АртурБалагур паРижанин, можна было б у яго спытаць, але нешта я даўно яго не бачыў, прапала куды-та..
Для мяне большая загадка, хто ім рэйтынг падняў да першага-другога месца, калі там гуляць немагчыма. Ботаў нагналі сюды, што ці?
Лол другі насыпаў 44 цэнты)
мне насыпаў 4 еўра, вайлды там цікава рассыпаюцца, а вось трэці скатэр за тры разы так і не выпаў, трэба на свае пакатаць, прыгольны слот..😁
першы раз злавіў гэтыя скатэры но фры спіны не вельмі там,калі шчыра,мне не спадабаўся слот,хаця да вайлды прыкольныя скачуць туды сюды,як у шампанскім слоце)
А мне абодва разы бонуска выпадаў , так адзін насіпала аж 18 долараў. Потым даволі доўга адбіваў, нават стаў надзеяцца, што адыграю, але ўсё ж прайграў. Затое ў Марие ўжо накалотаў 16 еўра. Можна выводзіць, мін вывад якраз 15.
Паспяховага вываду) не развядзіся)))
Вось як вы іх атрымліваеце. Як толькі фры-спіны, увогуле не магу зайсці на сайт, хоць у звычайны час без усякіх vpn свабодна заходзіць.