Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,121 Адказ
|
588,155 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вывялі сёння з бездэпа 25$. Дэпнуў мінімалку 5 уе. Кстати, правіла на деп х3. Загрузіў дакі. 3 разы адмянялі выплату. Фота пашпарта ім не спадабалася. Скрыншот плацяжкі. Рэгіўся праз аск гемблерс.
Павезла, мяне вось кінулі і прыпісалі лявыя акаўнты, якія зусім не мае… і дэп застаўся там…
Чалавек з Украіны спрабуе зайсці. Ты, відаць, з РФ.
Раней быў зарэгістраваны ў гэтым казіно вельмі даўно і прыкладна тыдзень таму адзін форумаўчанін у тэме фрыспінаў кідаў 10 фрыспінаў ад іх, вырашыў праверыць – рахунак заблакавалі, стукнуў у чат, сказалі тыпа доўга не быў актыўны рахунак, таму зачынілі, пасля аднавілі без праблем па маёй просьбе, па маёй звароце, але тыя 10 фрыспінаў не былі актыўныя, сёння таксама атрымаў ліст ад іх і ўсё ўдала атрымаў, праўда 10 спінаў па 5р далі 0 🙂 сэнс не ў гэтым, гэта казіно з сеткі ва-банк, на лотары без праблем выводзяць, калі, вядома, не мультаў, і ўсё па тэме. Наглых мультў 🙂 у свой час гэта сетка казіно была клайндайком для абузераў.
Пра гэтую казю
Так, я там ужо колькі гадоў – калі не больш, то прынамсі 5 гадоў зарэган. Раней нават выводзіў. Таму з выплатамі, калі што, можна не хвалявацца.
Так я пра тое ж сам .??
млять што за казіно, за пару гадоў ніводнага кода не актываваў, пастаянна такую хрэню піша Вы не можаце выкарыстоўваць гэты купон.
Можа мульт падозраюць і адключылі коды. Яны звычайна як Голдфішка адрубваюць на тыдзень-дзве, а калі на гады, значыць асаблівы выпадак.
хрэн іх ведае…шо яны там падазраюць (мультаў няма ў мяне).але сур’ёзна ні аднаго кода як зарэгістраваўся, у іх не актываваў…раней пісаў хаця б 48 спінаў у голд факторе давалі, цяпер і гэтага няма..а вось па 5 пустых спінаў, пару раз давалі без праблем..што ім трэба не разумею..
Сяп , нармальна адрабілі ??
Ты ў плюсе ў іх епрст =)))
Та я таксама ў іх у плюсе, але нармальна ўсё працуе. Часам толькі адключалі на тыдзень. Праўда, я даўно дэпіў туды пару раз, можа праз гэта падзенняў у мультах няма.
у якіх нахрэн плюсах..я там раз толькі набіў іх злотых 170 і заліў назад..
Ну тады хз – можа ў іх старая версія Viper дагэтуль – ні ў ГФ ні ў Вегасе ж такога няма Хмм, грошай мала =))
Слот я ўвогуле не зразумеў – гэта нешта паміж Деку і ТвинДеЛЮКС у 243 лініі ? =))
Прыкольная інфаграфіка, а што гэта?)
Голд Фишка.гэта спіны сёння даюць усім у залежнасці ад узроўню..Дзе белае павінны ўзроўні быць напісаны
Та, падаецца, дакладная копія Твін спін ад Нетент. Мне падабаецца нетэнтаўскі, ён можа наваліць за адзін спін. Дык і гэты такі ж.
Ну, твин спин можа нармальна наваліць ) даўно ў яго не гуляў..
Невядома, што там у Мікрагеймінгу адбываецца, калі яны толькі цяпер вырашылі тупа кліраваць нутэнтаўскі слот, якому ўжо гадоў пяць, і які Бэтсофт таксама даўно клянаваў, а можа хто яшчэ.
Кінь на што ўстаў ? ??
я заўсёды стаўлю на вынік матчаў 1Х2 на 5 матчаў , у 22.45 чарговы пачнецца..😁
Учора таксама заглянуў у новы слот “Lock A Lock” і толькі на 30-м спіне выдаў выйгрыш 10-ку, да гэтага быў сплошны мізэр
У гэтым Вулкане толькі па спасылцы з ліста можна фрыспіны атрымаць.
Там увогуле фрыкі даюцца як то індывідуальна, а як менавіта – паняцця не маю.
Калі гэта пытанне, а не сцверджанне, то хутчэй за ўсё так – па спасылцы з ліста, за падпіску на іх канал у тэлеграме, хоць у мінулы раз я нават не падпісваўся, зараз праверыў – проста атрымаў, актываваў гэты бонус, там спіны па 5 р. 10 спінаў, нічога істотнага ты не згубіў, у прыват кіну табе спасылку правер, паспрабуй, калі ўсё ж такі ёсць час і жаданне.