Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,324 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык не ўсе выйшлі ў топы,не ў ўсіх акцыя аднолькава ідзе,! За 5 розных казінаў,?
А што з гэтым бао? Хто-небудзь выводзіў?
Пры рэге з-за VPN-а паставілася не тая краіна, падтрымка не ругалася, а папрасіла дакі і сказала, што памяняе. Адкруціў бонус, додепал да мінімалкі вываду, закінуў дакументы, паставіў на вывад 1500. Чакаем-с!
1.там у пошуку ўвядзі казіно, за якое хочаш прагаласаваць, 2 націскаеш на выяву казіно, менавіта на выяву, а не на казіно, 3потым адкрываецца акно знізу – там напісана vote і прагаласоўваеш, усё
Увогуле ўсё з бао ясна, ніколі не займаўся мультыаккінгам, паставіў вывад, сказалі нарм усё, чакайце ліст, запыталі докі, адправіў, пасля прыходзіць ліст пра дублікат…
Скінулі мне тыпа мае пошты … увогуле хз не мае..
Акаўнты з гэтымі адрасамі сістэма выявіла як дублікаты да вашага акаўнта. bes3***[email protected] і shi***[email protected]
Калі ты не мульціў, то ствары скаргу ў раздзеле скаргаў, тады ім будзе цяжэй неабгрунтавана абвінавачваць і могуць выплаціць.
У выніку забралі, вярнулі на баланс мой дэпазіт, і тое яго нельга вывесці, мін вывад 1500, проста чарці)
Дык у іх тут прадстаўніка няма, які сэнс?
Яны ёсць у спісе казіно, з якімі Латест вырашае праблемы. Ленін сам звяжыцца з іх менеджарам і высвятліць, хто з вас ваду муціць.
Я яшчэ падумаў, што падзабіў і мог даўно зарэгістравацца на іншую сваю пошту, але ў выніку выдалі зусім лявыя пашты і даказваюць мне, што іх мае) Проста шок)
Скаргу стварыў, але падазраю, што наўрад ці дапаможа) Яны сваё атрымалі – галасы, а з-за адной скаргі паріцца не будуць)
Колькі паставіў на вывад ? я ў гэтым казіно з Украіны ўвогуле гуляць не магу )
2к усяго з 7500 магчымых)
А ну гэта нармальна…спадзяюся,табe выведуць,але многія казіно мутяць ваду і не хочуць выводзіць бездэпы .
Та ўжо напісалі, што не вернуць грошы, прасіў пераправерыць – тое самае) вообщем бред) ніколі не мульціў і тут такое, хоць рэйтынг у казіно тут высокі
Як варыянт напісаць леніну або пронину..можа дапамогуць
Та я скаргу пакінуў, думаю сёння паглядзяць)
Гэта праверанае казіно ? не лахатрон нейкі ? не вельмі давяраю вулканам.
Спасылка ў цябе не працуе
Спасылка рабочая, што да казіно не ў курсе, выводзяць яны ці не)
паспрабуй зайсці без VPN, у мяне без VPN усё было нармальна, праўда дало 0 з фрыспінаў…
Я ж без VPN )
А вось і дарма. Праз впн усё атрымаецца. Ну хоць зайсці. Пра астатняе хз.
Хз,я і без vpn зайшоў.
Толькі відаць спіны для зарэганых. Ібо стварыў акк, спінаў няма.
такое ж хрэнь, спінаў няма, або патрэбна спасылка ад афілята, або толькі тым, каму прыходзіць ліст са спінамі..