Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,120 Адказаў
|
588,001 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я так зразумеў, гэта замежнае казіно, нармальнае?
няма нічога..Ты ж мяне падманула..ты ж мяне падвяла..ты мне мікрабу спіду ў здаровую кроў уліла..😁
у той тэме проста абнулі мой пост.. я мінус цяпер забяру свой.. выглядае не першы дзень ты тут.. а пішаш там..😁
Я зараз з тэлефона проста…не туды напісаў. Я выдаліў пост
мутнае гэта казіно..вывадаў з яго я ад людзей яшчэ толкам не бачыў..а вось нейкі гемар ужо быў..лінь шукаць..трэба ў тэме скаргі на казіно рыцца..там быццам што-то было..
так ты шчасліўчык..а вось у мяне кнопкі «выдаліць пост» няма дагэтуль..😁
і там, здаецца, макс. вывад з гэтых фрыспінаў у іх 20 баксаў або нешта такое, і мін. дэп 10 або 15, так што такое сабе
Значыць нават рэгіцца там не буду) толькі сайт паглядзеў
да яшчэ што-то заблакавалі кагосьці і прычына была ні пра што..😁
Як няма? Ці ты проста жартуеш))
рэгайся.. за рэгістрацыю плаціць і не просяць.. усё ж не нейкі Вулкан.. і тым больш перад Новым годам.. можа плюшкі якія даваць будуць..😁
У аплеі бездэп нават тым, хто не дэпаў, юзайце
што за бездэп?гэта 20 фрыспінаў то?
так
ты пра якія 20 фрыспінаў то кажаш? у мяне ў кабінеце бонусы толькі за дэпы…
пра гэтыя
калі такое пісмо не прыйшло, значыць прыйдзе пазней, або ты там у плюсе
а калі я туды ўвогуле не ўносіў дэпазіт, і пісьма яшчэ не было, то мне паходу нічога і не свяціць?))
так я таксама не ўнёс дэпазіт, мне ж прыйшло)
я не дэпаліў, мне прыйшоў ліст пару дзён таму
магчыма ў вас акк там, напрыклад, вэрыфікаваны, я, як памятаю, там круціў фрыспіны проста за рэгістрацыю і больш увогуле не заходзіў
не, верифікацыю не праходзіў. І я, па-мойму, толькі фрыспіны за рэгу атрымліваў
неа, не праходзіў
Звярнуў увагу, што ў многіх замежных казіно не дзейнічае бонусная палітыка на рускамоўныя краіны і нават складана атрымаць фрыспіны.
мяне таксама ліст прыходзіў 15 лістапада 20 спінаў бездэп таксама да гэтага дэпа не рабіў
Будзьце асцярожныя з гэтымі фс.
Адкруціў, далі 1.22 еўра. Раскруціўся да 15. вырашыў вывесці. Раней выводзіў, але на Visa, якая ўжо закончылася.
Запрапіў са Skrill 10-ку, паставіў усё на вывад. Прыйшоў ліст, кажуць, нельга было гуляць на выйгрыш з фрыспінаў.
Выйгрыш анулююць (пакінулі толькі 1.22 еўра і тое, калі адкруціў дэп).
Кароче, калі з фрыспінаў заносу няма – развод на мінідэп і адкручванне яго x1, каб там яго і пакінуць.