Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,254 Адказу
|
596,759 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@h00ya глядзі, гэта я тупануў) забыў, што 2-е казіно увогуле ёсць)
@h00ya мне сказалі, у нас няма такіх прамакодаў, або я не той Леон
@oktan піастрыкс нібыта з палякамі звязаны і таму па законах ЕС вельмі ўважліва правяраюць транзакцыі па кашальку
@godweles888 так, таксама чытаў, што палякі ў руля піастрыкса – раней такога гемару не было, як цяпер
@i-667-yandex-ru так, ужо ліміт, як я зразумеў
дамы і спадары, можа ў каго ёсць капейка TON? трэба для аплаты камісіі(
Ramenbet ніхто не адгадаў ???
@h00ya шмат трэба ?
@oktan да 0.3 тоны, здаецца, там камісія жа здаецца ў іх капейная
Leon EGG9 хз актыўны яшчэ ці не
@bosyava shiningwilds-ramen
@wasteomind
На Твін і на Слотт падкіньце сёння ж, быццам у іх бездепы.
@pinhed777 дзякуй, актываваў, але нейкая поўная бязглуздзіца, адграў фс, там нешта кшталту 180р дало, але грошы не налічыліся і ў бонусах віснуць гэтыя фс, а пры входзе ў слот – няма ніякіх фс
@fktrctq7503 PAINT5 слотт RABBIT9 твин
@bosyava
Shiningwilds-ramen
Ramenbet
@loveohlove
Такая ж бяда, напісаў, зараз заменяць спіны
Booi прама DNGMV7T
@fktrctq7503 кінь у прыват лінк на абодва казіка, не адкрываецца чамусьці
@spaun21
://9435 точка info/ru-ru/ Твин
://6078 точка info/ru-ru Слотт У мяне гэтыя працуюць.
@bosyava так, таксама напісаў, заменілі, але ў гэты раз дало толькі 45, усё адразу злілі, з 180 я, канешне, выйграў бы лям, а тут у мяне адабралі гэты шанц))
@loveohlove
Таксама спачатку накруцілі 200+, а тут далі 16 спінаў у нейкі yggdrasil слот шляпны, накруцілі 66,50. Зліта паспяхова.
Ды гэты рамен ўсіх паходу пракатіў, мне спіны далі 300р, у выніку замянілі слот і дало 100р🤣🤣🤣
@glassman дарэчы, слот-то мне спадабаўся, хоць я бонусныя слоты не люблю, так што потым як-небудзь мб і паіграю)
@glassman Я ўжо не першы раз бачу такую дзівасць у Пошы. Хоць бы правяралі слоты да выдачы прамо. Тэж калі слот не адкрываўся, у якім далі прамо, то пісала ў падтрымку, і замянялі пастаянна на нейкі шляпны слот, які зусім не гуляе. І слот які-небудзь з закромаў, які ніколі не бачыла.
Падкажыце, дзе ў Slottica раздзел для промо?