Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,259 Адказаў
|
597,150 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@artem2801 усё яшчэ не спрабаваў з крыпты, для мяне гэта нейк складанавата)
@saranman
Я раней спрабаваў, па-мойму, лепш, канешне, на картку атрымаць выйгрыш, але вось гуляць і дэпіць лепш з крыпты, і вывады прыходзяць хутчэй.
@artem2801 а чым піастрыкс не падабаецца?) я толькі з яго дэплю і вывожу на яго
@kirasof пиастрикс цяпер часта блакуюць. крыптой прасцей і менш пытанняў
@godweles888 кожны дзень дэпаю. Нічога не блакавалі пакуль
@kirasof з піастрыкс цяжка вывесці, выводзяць на карту, і разбіваюць на 4-5 частак, адным словам за***.цца)
З крыпты лёгка і проста, усё хутка і дакладна.
сетка Лаківайб Рокетспін, закрываюць рахункі для карыстальнікаў з РУ
@godweles888 тут цалкам згодзен, даўно час пераходзіць на крыпту. Карыстаюся піастрыксам, напэўна, калі ён толькі выйшаў, але якраз апошні год часта пры папаўненні піастрыкса дэпазіт губляюць. Збіраеш усе дакументы, як луну бл**ць, даказваеш, што рабіў дэпазіт, то ім не бачна. Запішы – у мяне такое разоў 4 было дакладна ўжо – але тут таксама такі момант я заўважыў – калі папаўняеш менш за 1000 рублёў, то прыходзіць амаль адразу, а калі больш за 1000 рублёў, пачынаецца свістапляска і танцы з бубнамі. Мяне папрасілі прыслаць выпіску з Юмані – а яна фарміруецца толькі на наступны дзень, я ім напісаў, што не магу зараз даць, сказалі, мы не можам праверыць пераклад. Скрыншотаў кучу ім высылаў, потым запісаў відэа, як зайшоў у кашалёк і паказаў пераклад, толькі тады ўсё прайшло.
@h00ya
Што і варта было чакаць ад іх, галоўнае каб бабкі не згубіліся на рахунку і ўсё выплацілі
@robingood
Ды кіну піпл на піастру, ужо даўно яны дзіўнічаюць, з-за іх можна і ФЗ атрымаць. Я так разумею, гэта тыя ж стваральнікі кашалька QIWI.
ХЕЛЛХОТ ЛАКІСТРЫК
Леон
Slottica JOKER- 1000р Вагер х30
Шукаў, куды промік уводзіць, не знайшоў, вырашыў у падтрымцы спытаць, а мне там сказалі, што ў іх такога няма і яны не карыстаюцца промакодамі))
@ttt85 таму што гэты промік не на слоттика, а на слотт
@h00ya Ну я так і падумаў, проста ў раздзеле Бездэп. коды напісалі менавіта Слотикка, вось і вырашыў паспрабаваць)
@h00ya ужо амаль усе казіно на платформе SoftSwiss і некаторых кіруючых кампаній Dama і/або Holicorn закрываюць акаўнты для карыстальнікаў з РФ.
@ttt85
піша, што промо не працуе або не дзейнічае. Можа ўжо скончыўся, у чаце ўвогуле кажуць, што ў іх такога прома кода няма
@misha55 парой пастоў вышэй жа напісаў гэтыя промікі)
@artem2801 ён да 1 красавіка быў актыўны
@h00ya
Не ўбачыў тваё паведамленне.
Тэму адкрыў, гляджу, як звычайна артемка і гудвелес пішуць, значыць, сэнсу няма чытаць і ўнікаць.
@h00yaужо ліміт
@misha55 я без негатыву, калі што) сам бывае бачу 10 старонак флуда, без задняй думкі пішу промікі, якія былі пару старонак таму)
на дзіва леон вывеў за хвіліну на крыпту) чую адрубяць бонусы цяпер)
@h00ya
Крута.
Мне па 1500 абодва далі, па 100р зліта ўвогуле без супадзенняў.
@misha55 мне 1к у першым, зліта на 90%, другі 660 даў, і па 10р на аўтаспіне накруціла…
@misha55 смешна, што ў лакістрайку не было сыгровак амаль 70 спінаў) за апошнія 30 яксьці дало 660р)